Tomasz14 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Wiatm. Ktos wie do czego słuzy puste miejsce na widelcuamortyzowanym Santour z przodu,, ukryte pod zaślepką plastikową z Logiem przykręconą dwmoam śrubkami? Cube cross 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Zdjęcie? Cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz14 Napisano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Ta zaślepka. Do czego słuzy to miejsce mmontazowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Według mnie błotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Ja bym zamontował tam halogeny dalekosiężne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz14 Napisano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 No gdzie błotnik. błotnik jest na śrube od tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Masz też błotniki mocowane w taki sposób... Zresztą możesz sobie przyczepić co Ci się tam podoba, nie sądzę żeby to miało jakąś cudowną ukrytą funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Sa to otwory do specjalnego uchwytu lampy. Montaz polega na odkreceniu z przodu plastiku i przykrecenia 2 srubkami uchwyt ktory osadza sie go ma miejscu gdzie byl plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz14 Napisano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) ACTIVIA tak podejrzewałem . Tylko takiej lampy nie mogę znaleźć. Jakiś link? Idelanie by mi sie przydało bo mam sporą torbne na kierownicy zero miejsca na latarkę. Edytowane 3 Lipca 2017 przez Tomasz14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) Tu bardziej pewnie chodzi o mocowanie uchwytu do lampy Edytowane 3 Lipca 2017 przez Gawel76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz14 Napisano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 No spoko. Sam uchwyt do którego zapinam iina latarki np? Spoko ale jaki. Znacie takie modele uchwytów do lampy? na widelec taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 https://ctbike.pl/busch-muller-uchwyt-lampy-przedniej-do-suntour-cr9-ncx.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz14 Napisano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Dzieki Rozumiem że ten uchwyt słuzy do montazu głównie lampek pod dynamo? Możesz mi polecić jakąś pasującą pod ten uchwyt lampkę na baterie ? THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi