Salas_ Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) Witam.Chciałem wydać na rower 1500 zł, ale jednak sprzedawca wybił mi z głowy ten pomysł i powiedział, że na rower muszę przeznaczyć 2 tysiące złotych. Mam 185 cm i ważę ponad 90 kg.Zaproponował mi Krossa Level B2... Jest za 2299 zł ale za dwa tysiące bym go 'wyrwał'. Powiedzcie mi czy mogę dostać w tej kwocie coś lepszego, czy ten jest wart uwagi. Do tego parę rzeczy jeszcze trzeba dokupić - mam na myśli osprzęt. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lipca 2017 przez durnykot pkt 2b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 A co miał ci biedny sprzedawca powiedzieć ?? on żyje z tego co sprzeda przecież W ramach pracy domowej porównaj sobie tego krossa np z kands comp-er 29 - wnioski wyciągnij na własną odpowiedzialność... Na marginesie - przejrzyj sobie tematy typu " jaki MTB do 2000 / jaki 29'er do 2000" itp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas_ Napisano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Ja w ogóle się na tym nie znam, więc chciałem się was poradzić, czy to dobry wybór, czy rozejrzeć się za czymś innym... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Ja bym się rozglądał (a najpierw ciut poczytał, bo cię "na kolorek ramy" wsadzą na byle co, jak nie będziesz w stanie zweryfikować przynajmniej z grubsza bajek sprzedawcy ... ) ale to twoje pieniądze i ty będziesz na tym rowerze jeździł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas_ Napisano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) Rozumiem. Podpowiesz może z 3 modelem na które warto naprawdę zwrócić uwagę na w tym przedziale cenowym? A zamierzam kupić jeszcze rower dziewczynie w podobnym przedziale cenowym i nie chcę wziąć byle czego. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lipca 2017 przez Salas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas_ Napisano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 (edytowane) Lazaro; Kands; Spartacus; Eries na którego z nich najbardziej warto zwrócić uwagę? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Lipca 2017 przez Salas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 (edytowane) Dla dziewczyny możesz rzucić okiem na 540 od b'twina, wersja z jasnym malowaniem. Powinien się sprawdzić o ile nie uprze się na 29. Dla ciebie ważne bedzie zeby piasty były porządne (ale w tej cenie to raczej turney'e występują, czasem altus'y ukryte pod tymi śmiesznymi nazwami,,,) i amorek. Nie wiem czy nie lepiej zerknąc na coś używanego bo bedą cię czarować pseudo uginaczem czy tylną przerzutką a po kilku miesiącach zarżniesz suport i powiedzą ze to przez używanie np https://www.olx.pl/oferta/rower-mtb-stevens-kola-29-rama-m-prod-niemcy-CID767-IDgwnOJ.html#8bfc346c17 Przymiarka bo to M-ka. i ponegocjowac.... https://www.olx.pl/oferta/mtb-rower-focus-r29-CID767-IDg47mx.html#8bfc346c17 w budżecie i L-ka https://www.olx.pl/oferta/rower-mtb-specialized-comp-crave-29-l-2015-CID767-IDmQSn4.html#3da0835b02 rozmiar, + negocjacja, fajny widelec porządny osprzęt. a ten Kross b2 w 'okazji' za jakąś chwilę w necie jest od reki do ok. 1850- 1900 Edytowane 4 Lipca 2017 przez lederfox34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas_ Napisano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Wolę kupić coś nowego. Zastanawiam się nad Lazaro i Kands... Szkoda, że nigdzie w mojej okolicy nie ma sklepu z tymi rowerami. Pomóżcie mi się zdecydować Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi