Skocz do zawartości

[Uchwyty] Do roweru górskiego

trime

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Poszukuję uchwytów do roweru górskiego Kross A6 2011. Aktualne się trochę wytarły. Do jazdy używam rękawiczek z poduszkami. Nie wiem czy uchwyty mają mieć jakąś dodatkową funkcję poza pewnym i miękkim chwytem. Czasami jeżdżę dłuższe trasy po szosie, a czasami coś po lesie. Liczę na waszą wyrozumiałość i pomoc :)

Napisano

Nie wiadomo ile autor może wydać to rzuciłem z górnej półki. Ja sobie zrobiłem ze starych skręcanych chwytów i owijki - dopiero za drugim razem wyszły ładnie, ale mogę polecić, bo tanie i wygodne.

Napisano

Powiem tak jeżeli odczuję jakąś różnicę to mogę przebaczyć te 100zł. Rower nie jest taki tani;p

Żartowałem z tą ceną roweru, bardziej chodziło o kosmiczną, moim zdaniem cenę gripów. :thumbsup:  

Napisano

Czemu kosmiczna, nie odczuję różnicy między tymi za ~80zł a takimi silikonowymi za 30zł? Ja mam problem z zbyt mocnym zaciskaniem rąk na uchwycie. 

Napisano

Czemu kosmiczna
Bo według mnie to bardzo wysoka cena za gripy. To oczywiście tylko moje zupełnie subiektywne zdanie i nie mam zamiaru nikogo osądzać, czy negować takich zakupów. Nigdy ich nie używałem, a opinie jakie słyszałem o nich są pozytywne. 

Pozdrawiam.

Napisano

Rozumiem, że są pozytywne jedynie ciekawi mnie opinia osób, które stosowały kilka różnych gripów i są w stanie powiedzieć czy będzie jakaś różnica.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...