Michau35 Napisano 2 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Witam. Od roku posiadam licznik j.w. Nagle przestał działać tj mierzyć prędkość. Na wyświetlaczu ciągle 0.0. Postanowiłem wymienić baterie w części przy magnesie. Nic to nie dało. Próbowałem próbowałem i nic. Nie wiem jak to fachowo nazwac... Moje pytanie co znajduje się plastiku oprócz baterii? Jakiś widoczny "nadajnik"? Ja oprócz obudowy z plastiku zakrętki i baterii nie mam nic. Widze blaszki po bokah a reszta to plastik. Caloac dobrze ustawiona. Możliwe że coś zgubiłem? Wchodzą tam dwie baterie i jest luz... coś brakuje? Bardzo proszę o pomoc. Może to brzmi śmiesznie ale nie wiem jak to się stało. Dzięki Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Od roku posiadam licznik Masz jeszcze gwarancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michau35 Napisano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Mam. Ale jak go oddać to nie wiedząc czy jest kompletny. Wolałem spytać tutaj fachowców. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Najlepiej zrób fotki, można wtedy ocenić czy czegoś nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michau35 Napisano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Oto zdjęcia. Wchodzą wg opisu dwie baterie. Przy dwóch jest luz. Więc coś na moje brak. Generalnie środek jest pusty chyba że coś jest zalane w górnej części. Na moje coś zgubiłem... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michau35 Napisano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Ktoś ma jakiś pomysł? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.