Skocz do zawartości

[pancerze] Zmiana koloru pancerzy bez ich wymiany ?

osis25

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś po przejażdżce stwierdziłem z żoną, że mój nowy nabytek jest, jak to żona nazwała (nijaki). Coś w tym jest.... Niestety jest całkowicie czarny.... Tak się zastanawiałem czy da się jakoś zmienić kolor pancerzy bez ich wymiany ? Są jakieś nakładki kolorowe na pancerze lub macie jakiś pomysł ? :)

Napisano

Są jakieś nakładki kolorowe na pancerze lub macie jakiś pomysł ?

Koszulki termokurczliwe , nakładki na pancerze aby pancerze nie rysowały ramy. Czemu nie zmienisz pancerzy? Może wcale nie masz jakichś mega pancerzy i byś na tym zyskał. 

Napisano

Rower nowy evado 7.0 więc mi ich szkoda :) Chciałbym zmienić całkowicie ich kolor :) Faktycznie troszkę by ożywiło by ten rowerek. Szkoda, że teraz robią takie stonowane kolory....

Napisano

Koszt nowych pancerzy to pewnie z 20 zł, po co kombinować? Jakbyś chciał użyć koszulki termokurczliwej to i tak byś musiał całość rozpinać.

Napisano

Zalatuje druciarstwem. Efekt końcowy będzie duzo gorszy niż nijaki, a jak brudu złapie to dopiero będzie.

Wymień pancerze i tyle.Ewentulanie pozmieniaj inne elementy - tyle, że będzie drożej.

Swoj drogą i tak tylko pancerze przerzutek i amora zmienisz. Hamulce pozostaną czarne.

Napisano

Tak właśnie przypuszczałem, że najrozsądniej będzie wymienić pancerze. Reszta to będzie agro tuning :) Myślałem, że już ktoś wpadł na pomysł i wymiślił nakładki kolorowe na pancerze hehe.

Napisano

Pewnie ktos by wpadl gdyby nie fakt ze pancerz kosztuje kilka zl za metr i jest dostepny w wielu kolorach :D Gorzej jest z przewodem hydraulicznym i tu trzeba pogodzic sie z czernia, chyba ze ma sie nadmiar kasy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...