osis25 Napisano 2 Lipca 2017 Napisano 2 Lipca 2017 Dziś po przejażdżce stwierdziłem z żoną, że mój nowy nabytek jest, jak to żona nazwała (nijaki). Coś w tym jest.... Niestety jest całkowicie czarny.... Tak się zastanawiałem czy da się jakoś zmienić kolor pancerzy bez ich wymiany ? Są jakieś nakładki kolorowe na pancerze lub macie jakiś pomysł ?
Ychu Napisano 2 Lipca 2017 Napisano 2 Lipca 2017 Są jakieś nakładki kolorowe na pancerze lub macie jakiś pomysł ? Koszulki termokurczliwe , nakładki na pancerze aby pancerze nie rysowały ramy. Czemu nie zmienisz pancerzy? Może wcale nie masz jakichś mega pancerzy i byś na tym zyskał.
osis25 Napisano 2 Lipca 2017 Autor Napisano 2 Lipca 2017 Rower nowy evado 7.0 więc mi ich szkoda Chciałbym zmienić całkowicie ich kolor Faktycznie troszkę by ożywiło by ten rowerek. Szkoda, że teraz robią takie stonowane kolory....
Gość Napisano 2 Lipca 2017 Napisano 2 Lipca 2017 Koszt nowych pancerzy to pewnie z 20 zł, po co kombinować? Jakbyś chciał użyć koszulki termokurczliwej to i tak byś musiał całość rozpinać.
lynx79 Napisano 2 Lipca 2017 Napisano 2 Lipca 2017 Zalatuje druciarstwem. Efekt końcowy będzie duzo gorszy niż nijaki, a jak brudu złapie to dopiero będzie. Wymień pancerze i tyle.Ewentulanie pozmieniaj inne elementy - tyle, że będzie drożej. Swoj drogą i tak tylko pancerze przerzutek i amora zmienisz. Hamulce pozostaną czarne.
clavdivs Napisano 2 Lipca 2017 Napisano 2 Lipca 2017 Przełam ciemne kolory czerwienią. Zakup czerwony zacisk, podkładki, zaciski do kół.
Gawel76 Napisano 2 Lipca 2017 Napisano 2 Lipca 2017 Mi zamontowali od przerzutek jakieś popielate,które pasują jak kij w oko.Jak tylko nadarzy się okazja to wymieniam na czarne
osis25 Napisano 2 Lipca 2017 Autor Napisano 2 Lipca 2017 Tak właśnie przypuszczałem, że najrozsądniej będzie wymienić pancerze. Reszta to będzie agro tuning Myślałem, że już ktoś wpadł na pomysł i wymiślił nakładki kolorowe na pancerze hehe.
Gość Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 Pewnie ktos by wpadl gdyby nie fakt ze pancerz kosztuje kilka zl za metr i jest dostepny w wielu kolorach Gorzej jest z przewodem hydraulicznym i tu trzeba pogodzic sie z czernia, chyba ze ma sie nadmiar kasy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.