kubas89 Napisano 2 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 (edytowane) Hej, wychodz mi że fajnie byłoby mieć rower w stylu ostatnio modnych nazw Gravel Commuter 1x10/11 Rower głownie na dojazdy do pracy i jazdy po mieście, a mój cross już sie troche znudził w dodatku za chwilę cały osprzęt będzie wymagał wymiany. Założenia: 1) Chciałbym się pozbyć przedniej przerzutki 2) Koła 28'' - opony tak około 35c Moja uwagę przyciągają np. Accent Furious, Giant AnyRoad ale bez kosztu ramy chciałbym wydać max 1500 Czy macie pomysł na ramę na której można by zrobić taki rower Mam ujeżdżanego od kilku lat Kellysa Saphix i nie wiem czy ta rama ma sens. (ktoś wie z czego ona były i ile waży taka rama ?) Może coś bardziej szosowego albo bardziej MTB (mam też szosę ale używam ją do jazdy sportowej) Edytowane 2 Lipca 2017 przez kubas89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 1) Chciałbym się pozbyć przedniej przerzutki No to wywal ją z Saphix'a. Wyjdzie taniej niz składać nowy rower Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi