Meva Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Cześć słuchajcie potrzebuje dobrych i niezawodnych kół do jazdy po lesie które raczej nie będą używane do maratonów (choć nie wiadomo). Nie wiem jak jest z tym skladaniem kół, nie orientuje sie w tym zaplataniu itp. poprostu sie tego troche boje i tutaj prosze was o wyjasnienie mi tego i ew. zaproponowanie jakiś fajnych kół lecz nie tylko składanych ale może również jakies zestawy gotowe. Jeżeli chodzi o cene to nie orientuje sie ile mogą kosztować dobre koła ale nie chciałbym wydać na nie więcej niż 1000zł. Aha i muszą być przystosowane tylko do tarcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 zaczekaj na crossride disc 2007 od mavica jesli nie zalezy Ci bardzo na masie. Albo skladaj na xt, dt comp, mavic 717 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Znaczy się kolega mr.ironman miał pewnie na myśli : kup piasty xt , szprychy dt comp obręcze mavic 717 w jedym miejscu i poproś o złożenie do kupy :-) M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meva Napisano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2006 nom zalezy mi na masie i chciałbym sie jeszcze was zapytac ile to będzie kosztowało i prosze jeszcze moze o jakies inne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 a tak z ciekawosci spytam, po co Ci do takiej jazdy i do takiego roweru koła za 1000zł i to jeszcze bez startów w maratonach ? na Twoim miejscu to ja bym kupił koła za ok. 350zł, za tyle kupiłem koła na obreczach AlexRims DH19, szprychy Richman i piasty Novatec, nie mam z nimi w zasadzie zadnych problemów, czasami ostro dostaja w "kość" w górach i nic im nie ma wiec majac 1000zł wolałbym zainwestowac w takie koła za ok. 350zł i do tego amora np. Bombera MX comp, pewnie w okresie zimowym beda po ok. 650zł. ale to tylko moje zdanie, i ja bym w zyciu do roweru za 1200zł nie wpakował kół za 1000zł, wogóle bym takich kół do żadnego roweru nie kupował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 MarcinXC, czy chcesz może złożyć rowerek na ramie Anthem 3 , nie wiesz gdzie ją kupić, do tego potrzebujesz hydrauliki za 800 i kół ? Weź załóż konretny temat w dziale ROWERY\ramy i wrzuć tam całą konfigurację, bo to się .... "źle " czyta Tam Ci specjaliści na pewno odpowiedzą w jednym temacie i nie będzie tyle latania Żeby ne było OT : to kosztuje tyle + 2 razy tyle + 64 razy tyle ralf, kolega chyba myśli o poważnej nowej maszynce Być może będziesz potrzebował takie piasty, ale to już jak będziesz miał hamulce się okaże .Różnicy w cenie w zasadzie nie ma. M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 a to przepraszam, wtedy nie byłem jeszcze na etapie czytania innych postów MarcinaXC i odpowiedź napisałem patrzac na to co ma napisane jako sprzęt, jak chce składac cos konkretnego to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 http://www.allegro.pl/item130991297_zestaw...centerlock.html (za 25,6zł dopłaty masz szprychy DT Revo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 proponuje cos mniej wiecej takiego piasty DT Cerit okolo 400zł do tego szprychy competition 64szt to okolo 150zł i obrecze np DT XR 4.1 albo mavic X717 za nieco ponad 300zł para zostaje jeszcze troche funduszy wiec mozesz podlansowac kola czarnymi szprychami(koszta w gore o 70zł)albo aluminiowymi nyplami(w competitionach chyba nie ma alu o ile sie orientuje)co rownierz daje +70zł do zestawu ewentualnie zmienic tylnia piaste na ONYX lub szukac cos typu GT hadley na sprzegle HUGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.