Gr0szek1 Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Cześć, Chciałbym, abyście w tym temacie doradzili mi, czy wybór roweru B'twin Rockrider 580 (link: https://www.decathlon.pl/rockrider-580-275-id_8336093.html) to dobry pomysł. Proszę, abyście odnieśli się nie tylko do osprzętu, ale również do tego, co zapewnia bezpośrednio B'twin (rama, kierownica). Dodatkowo, chciałbym, aby ten temat stanowił ostateczne rozstrzygnięcie sporu, który w Internecie jest dość popularny: czy można porównywać rowery B'twin do marketówek, do rowerów z Tesco. Powiem wprost: ten rower mi się podoba, a stosunek jakość-cena podoba mi się w nim jeszcze bardziej. Mam znajomych, którzy siedzą w temacie i mówią: "bierz ten rower". Są też inni znajomi, którzy mówią: "zainwestuj w znaną markę rowerową, w Meridę, w Kellysa, w Gianta, w Rometa, w Cannondale'a. B'twin to gówno". Ci drudzy znajomi odnoszą się oczywiście tylko do ramy B'twina. Liczę na wasze opinie w tym temacie, im więcej tym lepiej! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Ten rower mimo , że z sieciówki z "tescowymi" marketówkami nie ma nic wspólnego i jest tak samo pełnowartościowym produktem jak np.Cube , a nawet więcej bo ma dożywotnią gwarancję na ramę czego wielu "renomowanych" producentów nie daje a która rzeczywiście jest honorowana. W tej cenie ta oferta jest praktycznie nie do pobicia , a i geometria ramy sprzyja ambitniejszemu wykorzystaniu co u markowej konkurencji w tej cenie nie zawsze się zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 "Zainwestuj w Cannondale i w rowerze za 2,5k miej zmieniarki Acery/Altusa zamiast SLX/Deore, napęd 3x8 zamiast 3x10 i uginadło XCT zamiast powietrznego widelca". Nie ma co, dobra inwestycja https://www.cannondalebikes.pl/rowery/2017-gorskie/sport/trail-275/trail-275-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Widzialem go na zywo w decathlonie i prezentowal sie bardzo dobrze. Dobra geometria i osprzet. Jeden z lepszych wyborow jesli chodzi o jakosc do ceny szczegolnie przy takiej znizce. Ciekawe jaka ma historie skoro sie nie sprzedal ... W decu kazdy moze wziasc i przejechac sie miedzy regalami wiec po roku na wystawie moze smialo uchodzic jako uzywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gr0szek1 Napisano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Udało mi się sprowadzić do swojego salonu ostatnią zapakowaną sztukę! Tak więc mam nadzieję, że nikt na nim jeszcze tyłka nie wygrzewał Ale sprawdzę to dokładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mailo Napisano 2 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 W tej cenie naprawdę ciężko znaleźć coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.