JuZeK1991 Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Witam zakupilem tydzien temu rowerek trekkingowy Merida Miami wszystko cacy tylko amortyzator nie odbija z przodu zdjałem zaslepki i i zauwazylem glebiej srube imbusowa nie mam klucza zeby ja odkrecic bo jest za gleboko. I teraz sie zastanawiam co ja mam zrobic jaki to typ amortyzatora jak to naprawic czy to jakis bubel nie mam pojecia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 tego się nie naprawia.. polecam poszukać nowego amrotyzatora lub lepiej sztywnego widła, chyba że ma być sztuka dla sztuki +1kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuZeK1991 Napisano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 ten co od niego kupilem mowi mi zeby nacisnac przedni hamulec i rozruszac ze tam sa sprezyny i powinno chodzic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.