Kakika Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Witam,4.07 br. wyruszam z rana ze Świnoujścia na wyprawę rowerową wzdłuż wybrzeża w stronę Krynicy Morskiej przez Hel Poszukuje chętnych towarzyszy.Dzienne kilometry ok 80 - 100, oczywiście w zależności od pogody i możliwości Nocleg w pokojach do wynajęcia, lub pod gwiazdami,proszę o małą pomoc w ewentualnych namiarach na noclegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruff Napisano 2 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 (edytowane) Nie martwi Ciebie nędzna pogoda? Miałem startować ze Świnoujścia 1 lipca, ale się wstrzymałem ze względu na pogodę. Jeśli się poprawi ruszam z dnia na dzień, bo jestem w gotowości ☺️ Śpię pod namiotem. Edytowane 2 Lipca 2017 przez Ruff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakika Napisano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Nie martwi Ciebie nędzna pogoda? Miałem startować ze Świnoujścia 1 lipca, ale się wstrzymałem ze względu na pogodę. Jeśli się poprawi ruszam z dnia na dzień, bo jestem w gotowości ☺️ Śpię pod namiotem. pogoda hmm jest nie do przewidzenia, ale czasem trzeba zaryzykować, zawsze można w jednym miejscu zostać na dłużej, choć przeglądałam prognozy ma być do 20 stopni ale bez opadów jak na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ageo07 Napisano 2 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Hej, Pogoda będzie ok dla jazdy na rowerze. od 18-20 stopni. Może niewielkie opady w środę. Życzę powodzenia! Ja planuję pojechać tą trasą w okolicach 13-16 lipca. Jeśli chodzi o noclegi to polecam: 1. Camping Biała Mewa. Dźwirzyno. 2. Pole namiotowe "Zakątek", Jarosławiec. Nie polecam: Camping 51 Leśny w Łebie. Jeśli chodzi o pomoc, tak w razie czego, to pytaj. Powodzenia! Miłej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakika Napisano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Hej, Pogoda będzie ok dla jazdy na rowerze. od 18-20 stopni. Może niewielkie opady w środę. Życzę powodzenia! Ja planuję pojechać tą trasą w okolicach 13-16 lipca. Jeśli chodzi o noclegi to polecam: 1. Camping Biała Mewa. Dźwirzyno. 2. Pole namiotowe "Zakątek", Jarosławiec. Nie polecam: Camping 51 Leśny w Łebie. Jeśli chodzi o pomoc, tak w razie czego, to pytaj. Powodzenia! Miłej podróży Witam, dziękuje bardzo za adresy i namiary, jednak pod namiot się nie wybieram, bardziej kwatery prywatne, może coś znajdę pozdrawiam i szerokości na szlakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruff Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Koleżanko jesteś w drodze? Daj znać jak pogoda i sprawa z noclegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakika Napisano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Cześć kolego hmm wiec tak z noclegami jest ok, szukam z dnia na dzień przez portal nocowanie.pl jest dobrze dzis juz w Kołobrzegu jestem Co do pogody wczoraj było do 18 stopni wiecznie ale nie lało, Dzis pogoda jest zupełnie inna słońce jest to jest dobrze, Szerokość na szlaku może sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Łazy "Pod Topolami" ul.Gościnna 11 tel 509115220 http://www.pwzibi.home.pl/index.php?id=strona_glowna jedzenie: Smażalnia ryb Pirat - Leśna 4 Łeba "u Patryka" ul. Olszewskiego 2 tel 505305033 http://www.upatryka.pl/index.html jedzenie: Bar Ambrozja - Wojska Polskiego 21 Pizza Mandragora - Wojska Polskiego 23 Pozdrawiam i wiatru w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakika Napisano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Łazy "Pod Topolami" ul.Gościnna 11 tel 509115220 http://www.pwzibi.home.pl/index.php?id=strona_glowna jedzenie: Smażalnia ryb Pirat - Leśna 4 Łeba "u Patryka" ul. Olszewskiego 2 tel 505305033 http://www.upatryka.pl/index.html jedzenie: Bar Ambrozja - Wojska Polskiego 21 Pizza Mandragora - Wojska Polskiego 23 Pozdrawiam i wiatru w plecy Dziekuje bardzo a może coś w Rowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 niestety nie, reszta miejsc nie warta polecenia albo to były pola namiotowe. Polecam dłuższy postój w Łebie i wybrać się wcześnie rano na wydmę, zero ludzi i piasek po horyzont, a odcinek przez Słowiński Park Narodowy pokonał bym plażą ale warunek konieczny to spokojne morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakika Napisano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 niestety nie, reszta miejsc nie warta polecenia albo to były pola namiotowe. Polecam dłuższy postój w Łebie i wybrać się wcześnie rano na wydmę, zero ludzi i piasek po horyzont, a odcinek przez Słowiński Park Narodowy pokonał bym plażą ale warunek konieczny to spokojne morze Dziękuję za informacje, dziś jestem w Rowie jutro startujemy na Łebę zobaczymy jak to wyjdzie z tym parkiem, na pewno bedzie latarnia w Czołpino Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 i jak tam podróż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakika Napisano 13 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Witam, ja juz po 24 godzinach podróży w końcu dotarłam do domu, przygoda zarabista każdemu polecam jak czuje sie na siłach Jednak dotarłam do Krynicy Morskiej z awaria roweru, quote name="L0k0" post="1999707" timestamp="1499962270"] i jak tam podróż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstu Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 za pozno tutaj zajrzałem. chętnie bym dołączył.super, że się wyprawa udala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakika Napisano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Polecam, poszukaj może ktoś jeszcze pojedzie za pozno tutaj zajrzałem. chętnie bym dołączył. super, że się wyprawa udala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 a z Helu promem do Gdańska czy objeżdżałaś zatokę? I czym wracałaś z Krynicy Morskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakika Napisano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 a z Helu promem do Gdańska czy objeżdżałaś zatokę? I czym wracałaś z Krynicy Morskiej? nie było promu, jechałam przez Puck, Gdynia, Sopot, Gdańsk i Krynica Morska a z Krynicy miałam awarie rowerowa i wracałam promem do Tolkmicka potem 8 km na nogach i 16 km samochodem do Elbląga stamtąd pociągiem Regio do Malborka później Koleje Mazowieckie do Warszawy Wschodniej a potem bilet kupiony u konduktora do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max1205 Napisano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Podczepie się pod temat bo planuje coś podobnego. W pierwszym tygodniu września chce przejechać od Świnoujścia do Słupska / Gdańska (w zależności od pogody). Dziennie ok 100 km. Noclegi planuje w kwaterach w okolicy Dźwirzyna, Mielna / Dąbków i Ustki. Czy możecie coś polecić w tych okolicach? Ile może mnie to kosztować (raczej szukam czegoś budżetowego)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 w tych miejscach nie mam sprawdzonych noclegów, ale myślę że z tym nie będzie problemu bo już po wakacjach, mnie dwa lata temu w sierpniu noclegi kosztowały 30 - 40 złotych. Szukałem ich na bieżąco w mapach google, jak już wiedziałem mniej więcej gdzie dojadę tego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max1205 Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Ok, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakika Napisano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2017 (edytowane) Mnie noclegi kosztowały 50,- bo to wakacje, korzystałam z portalu nocowanie.pl Nie mam namiarów na te miejscowości co napisałeś Edytowane 1 Września 2017 przez Kakika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi