TheShadooow Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Witam, chciałbym się zapytać jaki polecacie amortyzator do kwoty 800zł?Posiadam obecnie rower Kross B3 2017, aczkolwiek chciałbym już powietrzny amor i szukam coś do 800zł, polecacie coś, a może to nie ma sensu. Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Dlaczego miałoby nie mieć sensu? Suntour Raidon, a może nawet Epixon się znajdzie. Odezwij się do kolegi ACTIVIA to na pewno Ci coś zaproponuje. Ewentualnie jego strona:http://activia.sgl.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheShadooow Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 @@seraph A jak myślisz, zostawić szybko zamykacz, czy próbować znaleźć coś ze sztywną osią (O ile to się zmieści w budżecie, bo się aż tak nie znam)? Dlaczego miałoby nie mieć sensu? No wiesz... Nie którzy mówili mi, że nie po to kupowałeś rower, żeby od razu coś wymieniać i że czemu wtedy nie kupiłem od razu droższego roweru... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Musiałbyś zmienić przednie koło i może z Raidonem i niezła gimnastyką by się udało. Jakbyś do budżetu doliczył zysk ze sprzedaży XCMa i starego koła (ze 200 zł??) to byłoby łatwiej. Mają trochę racji, ale zakup roweru od razu z powietrznym amorkiem wyniósłby Cię praktycznie tyle samo (nie licząc wyjątków typu Romet Mustang 29), a może ten Kross wyjątkowo Ci pasował. Do tego teraz jeszcze obecnego XCMa możesz opchnąć, a jak lada moment złapie luzy to będzie wart tyle co nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheShadooow Napisano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Musiałbyś zmienić przednie koło i może z Raidonem i niezła gimnastyką by się udało. Jakbyś do budżetu doliczył zysk ze sprzedaży XCMa i starego koła (ze 200 zł??) to byłoby łatwiej. Fakt, to chyba ostawię na razie szybko zamykacz a może ten Kross wyjątkowo Ci pasował No był jednym z lepszych w moim budżecie, kiedy go kupowałem. Do tego teraz jeszcze obecnego XCMa możesz opchnąć, a jak lada moment złapie luzy to będzie wart tyle co nic. Myślisz, że ktoś to kupi? Ps. Bardzo fajny sklep, dość duży wybór, na stronie wygląda fajnie Chyba z tego sklepu będę zamawiał części. Dotychczas sprawdzałem na Centrumrowerowe. Ps2. Czyli polecasz "Suntour Raidon XC RL-R" Ale już ostatnie moje pytanie to jaki skok? Obecnie mam 100mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Z OLXa ktoś w końcu weźmie i będzie na dobre piwo, albo i 2, ewentualnie 8, a tak to co? Kurzyłby się na strychu? Komuś na miasto wystarczy. Jak sprzedałem XCRa parę lat temu z luzami jak od mnie do Ciebie, ale po przesmarowaniu nawet ładnie się uginał - inna sprawa, że we wszystkie strony Co do sklepu to z kontaktuj się z ACTIVIA dokładnie to Ci może coś doradzi konkretniej. To jego sklep, a jest dystrybutorem marki. Obecnie masz 100 mm to zostaw 100, bo to jest rama do XC i tak była zaprojektowana. 120 jak wstawisz też się w sumie nic nie stanie, ale to wcale nie jest tak, że im więcej skoku tym lepiej - są ludzie ścigający się w XC na sztywnych widelcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheShadooow Napisano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 są ludzie ścigający się w XC na sztywnych widelcach. Wiem, wiem Dzięki za wszelaką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Ja właśnie u siebie wsadziłem sztywniaka Pisz do Activia, może uda się złapać Epixona w tej kwocie. Miałem go i dobrze wyregulowany naprawdę daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.