gyrill Napisano 30 Czerwca 2017 Napisano 30 Czerwca 2017 Sprzedaję rower MTB / XC w rozmiarze S (dawne M), dla osoby o wzroście do 180 (tyle mam ja). Rama to Peak 2014 w stanie bardzo dobrym, o sprawdzonej geometrii i bardzo dobrych opiniach. Widelec - RockShox Recon Gold TK 100mm - Manetka blokady skoku na kierownicy - Tapered 1 1/8 - 1 1/2 - Sztywna oś 15mm - Przebieg od ostatniego pełnego serwisu: max 1000km, z czego 80 po górach i 50 w Rychlebskich Ścieżkach. Napęd - Korby: Shimano Deore XT - Przerzutki przód i tył: 2x10 Shimano SLX - Suport: Shimano - Kaseta: Deore 11-36 Rama - Accent Peak 29 17 cali - Zacisk PRO - Rama zabezpieczona przed odpryskami specjalną przezroczystą okleiną na rurkach skośnej, pod pancerzami na główce i na chainstayach Kokpit - Kierownica PRO Koryak 710mm - Mostek PRO Koryak 100mm - Stery AEST - Manetki SLX - Klamki SLX - Gripy Answer Stein Nowe koła - Obręcze: DT 512, szerokość wewnętrzna: 25mm - Piasty: DT Swiss 370, po dokupieniu adapterów (tzw. endcapów) możliwość konwersji piasty tylnej na sztywną oś - Szprychy: DT Champion - Opony: 2.4 Continental XKing - Tylna oś: zacisk DT Swiss RWS Skewer (skręcany, nie szybkozamykacz!) - Składane przez Daveo.pl w kwietniu 2017 Koła są w zasadzie nowe: zabrałem je na dwa wyjazdy w góry: polskie Rudawy i na Czeskie Rychlebskie Sciezki Hamulce - Hydrauliczne Shimano SLX - Tarcze 160mm - Klocki Shimano, przód i tył metaliczne i z radiatorem (świeżo wymienione i dotarte) Siodło: - Sella Italia Nekkar - Sztyca: PRO LT offset 20mm Pedały: - Shimano SPD M520 Kilka słów ode mnie o rowerze: Rower został kupiony prawie rok temu w sklepie rowerowym w Poznaniu, od tego czasu przejechał mniej niż 1000km, to niewiele przez taki okres. Widoczne są otarcia na korbach od butów, w jednym miejscu na główce ramy są ślady po pancerzu.Trochę jeździłem nim po górach, dwa krótkie wyjazdy, zasmakowałem jazdy w naturalnym terenie i na ścieżach w Rychlebach. Większość przejeździłem po lokalnych płaskich trasach wokół Poznania. Dla mnie rower typowo XC to jakby nie do końca to czego szukam. Z ciekawości dozbroiłem go w szersze koła, usztywniłem tylną oś i wrzuciłem większe opony i chyba pójdę całościowo tym tropem, stąd decyzja o sprzedaży. Rower można zobaczyć w Poznaniu. Możliwa wysyłka. Mogę też zrobić szczegółowe fotki wskazanych elementów wyposażenia.
Mod Team durnykot Napisano 1 Lipca 2017 Mod Team Napisano 1 Lipca 2017 Regulamin giełdy wymaga podania ceny lub linku do aukcji.
gyrill Napisano 1 Lipca 2017 Autor Napisano 1 Lipca 2017 @@durnykot, proszę o zdjęcie tematu, trochę się pospieszyłem.
Mod Team durnykot Napisano 2 Lipca 2017 Mod Team Napisano 2 Lipca 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.