Skocz do zawartości

[Rower] Giant Trance X5 2011r, rozmiar XL

Peterp079

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Na sprzedaż wędruje Moje oczko w głowie Giant Trance X5.

W Rowerze wprowadzony szereg zmian na lepsze oczywiście w stosunku do serii. Nosi normalne ślady użytkowania, jest kilka rys i odprysków lakieru. Rower nigdy nie katowany, użytkowany głównie w Górach Świętokrzyskich. Nigdy nie zaliczył poważniejszej gleby.

W stosunku do wyposażenia seryjnego w rowerze zmieniona elementy to:

Amortyzatory:

Przód - Fox Float 32 120mm

Tył - Fox RP23 świeżo po serwisie. Dorzucam seryjny damper Gianta również po serwisie

Napęd:

Przerzutka tył - Sram X9

Przerzutka przód - Sram X7

Manetki - Gripshift Sram X0 3x9 (na początku tego sezonu wymienione gumy na gripshiftów na nowe)

Kaseta tył - Shimano XT

Tarcza środkowa korby - wymieniona na początku sezonu na nową

Suport - Wymieniony rok temu

Dorzucam nowy nie założony łańcuch Shimano HG53

Koła:

Obręcze - Mavic XM719 Disc

Piasty - Dartmoor Vee One/x15 (obie na sztywną oś)

Szprychy - Cieniowane MAC 424

Dzięki mocnym obręczom oraz sztywnym osiam rower bardzo dużo zyskał na sztywności bocznej w zakrętach a jednocześnie waga całości ładnie zeszła w dół w porównaniu do oryginalnych kół Gianta.

Hamulce: Nowe Shimano Deore model 2017 przełożone z nowego roweru nie używane

Mostek: Ritchey Comp

Chwyty: ODI Rogue - nowe założone na początku sezonu.

Po sezonie można będzie pomyśleć nad wymianą kasety. Łańcuch nowy mam. Czeka na nową kasetę bo z używaną się nie "dogada" :)

Dorzucam również spinki do łańcucha - 2szt. nowe.

Koszyk na bidon Elite - biały

Cena jaka mnie interesuje to 3500zł.

Zdjęcia roweru w moim profilu w zakładce rower. Mogę podesłać więcej na maila.

• 4 lata później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...