akkwlsk Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Czołem, Potrzebuję do roweru staruszka kompletny napęd 3x9 klasy deore/LX (lepsze manetki mile widziane) lub sram X7. Gdyby udało się z Gripshiftami to już w ogóle bajka. Do tego koło tylne lub komplet na kasetę i koniecznie pod V-brake. Ceny rozsądne, nie chcę najtańszego chłamu. Pozdrawiam seredelelecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy21100 Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Mam przerzutkę przód LX FD-M570. Stan bdb. Waga 124g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Szukam raczej kogoś kto ma kompletny (mniej lub bardziej) napęd na sprzedaż, na pojedyncze graty przyjdzie czas w ostateczności - ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyran Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 mam mieszaną grupę xt/deore,zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 tak, ślij szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyran Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 opróżnij skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 O, pardon. Spróbuj teraz , powinno być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Ja mam napęd 3x9 komplet, manetki x7, przerzutka przód x7, tył x4, korba truvativ Forex 22/32/44 sztywna oś, kaseta 11-32 sram + łańcuch (nie pamiętam jaki). Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Dzięki za odzew, chwilowo na tapecie pojawił się cały rower - dam znać jak się sytuacja rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Witaj Mam na sprzedaż cały naped Deore LX z korba HT II itp... Wiecej na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi