ROWEROWA_27 Napisano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Witam, potrzebuję roweru głównie do jeżdżenia po mieście, weekendowo poza miasto (ok.100-150km tygodniowo). Budżet mam ograniczony ok. 1500-1700zł. Waham się pomiędzy tymi dwoma rowerami: https://www.liv-cycling.com/pl/rove-3-2016 http://nrowery.pl/rowery/cross/madeira-vb Obydwa znajdę w podobnej cenie. Northtec ma chyba troszkę lepszy osprzęt, ale Giant to sprawdzona firma, ma gwarancję na ramę, a inne rzeczy można z czasem wymienić na lepsze. Jakieś rady..? Wiem, że w tej cenie można kupić lepszy rower, ale warunkiem koniecznym jest możliwość przymierzenia się do roweru i zobaczenia go na żywo, nie tylko w internecie. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Witam, w tym Northtec, który Ty widziałaś to jakie w ogóle hamulce są? Pytam, bo na stronie, zależnie od wybranego koloru raz są V-ki, a raz jakieś tarczowe... Druga sprawa to piszą o amortyzatorze z blokadą hydrauliczną (NVX HLO), ale w specyfikacji z kolei podany już jest model NVX MLO, czyli taki z blokadą mechaniczną, czyli nie będzie w nim w ogóle tłumika z olejem. Chyba sami nie wiedzą co sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
relyt Napisano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Bo to są różne rowery DB i VB, jest podpis pod zdjęciem. Northtec wypada nieco lepiej z napędem, a Giant ma lepszy amortyzator (chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Podpis pod zdjęciem to ja widzę, tyle że specyfikacja się nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi