jakuborle Napisano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Witam. Mam obecnie jakis zalosny uginacz marki nieznanej. Mam zamiar wymienic go na sztywniaka najlepiej z mocowaniem na hamulec tarczowy chociaz nie jest to wymagane. Budzet to 150 zl, kolo 26, rurka 1/1,8. W gre wchodzi wylacznie stal. Podrawiam Jeszcze pytanko: czy te obrecze nadadza sie pod v-brake ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seventy Napisano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Tu sztywniak Accenta https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/sztywne-widelce-rowerowe/mtb/p,widelec-mtb-1-1-8-accent,44123.htmlW tej cenie ciężko będzie z widelcem przystosowanym do tarcz. Ten accent powinien być odpowiedni i myślę, że jest przystępny cenowo. edit. Twoja obręcz jest odpowiednia pod V-brake'i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 To chyba nie ten budżet.Jaki potrzebujesz wymiar oś -korona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.