jurasek Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 jak wiadomo apetyt rośnie w miare jeżdżenia model który Wam zaprezentowałem ma zasadnicza wade zaparowanie zimą kiedy twarz zakryta a na kominiarce założone sa okulary para wydychana przez kominiarke odkłada sie na szkłach zmuszony jestem jeździc wtedy bez okularów pęd mroźnego powietrza wyciska łzy z oczu łzy spływają równiez wewnątrz do nosa i nie mozna oddychac nosem nie mówie juz o momentach kiedy przyjdzie sie przebijac przez sniezyce a snieg po oczach wali jak wióry spod piły zaczynam myslec o jakichś goglach jakie sa wasze doswiadczenia z tego rodzaju ocznymi ochraniaczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Będąc w zeszłym roku na nartach zrezygnowałem z jeżdżenia w googlach na rzecz zwykłych okularków, w których jeździłem na rowerze (UVEX ARROW). I byłem bardzo zadowolony. Tak więc, może zamiast gogli lepiej kupić jakieś oularki z powłoką anti-fog? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ja również jeżdżę w zwykłych okularach z antifogiem uvex'a. możesz spróbować takiego patentu: jest taki spray do okularów do pływania. zapobiega parowaniu. nigdy nie próbowałem na zwykłych okularach ale można chyba spróbować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.