gyrill Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Cześć. Nazbierało mi się trochę różnistych części: Baran Klamki Tektro Koła 28/29 pod tarcze (QR9 i Sztywna oś 15mm) Opony 2.2 Conti Pedały platformowe Zestaw do konwersji na singlespeed Jakieś blaty Korby na HTII Białe pancerze ew. hamulce cantilever, Avid Shorty 4 Chciałbym wybrać do tego ramę i zmontować rower który docelowo wyposażę w przedni bagażnik platformowy na wideł aby służył za woła pociągowo-dojazdowego. Rozważam jednak w sumie kierunki, albo ładnie albo tanio: Z tarczowymi hamownikami Coś dla szanownej małżonki w tarczach: gdzieś zalega mi 3-biegowy nexus. Dla wariantu 1 rozważam coś na ramie Accent Nordkapp i widelcu sztywnym w aluminium. Ewentualnie wersja bling na weekenderze. Ew. rozważam też ramę na jakimś dawcy z lat 2008-9+ ale nie znam modeli które nadawałyby się. Może jakieś trekkingi? Może jakieś z tych fajnych niegdyś MTB? Dla wariantu 3 pozostaję otwarty na pomysły. Nexusa nie muszę wykorzystać. Ale nie wiem jaka rama miałaby sens. Również szukałbym dawcy.Jestem otwarty na rozmowę, może macie jakieś pomysły? Może coś niekoniecznie z Polski? Ostatnio upatrzyłem tu pięknego Breezera ale nie zdążyłem podjąć decyzji Edytowane 26 Czerwca 2017 przez gyrill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 https://www.7anna.pl/product-pol-10277-Rama-i-widelec-Octane-One-Kode-700c.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 Ło panie. No to nic lepszego chyba nie znajdę. Dzięki! Przyczajałem się na Prone'a swego czasu bo mnie zaciekawił ten ścieżkowiec, a tu taki numer. Czy to jest to o czym niejaki Prezes (@Anarchy) pisał że to cicha niespodzianka w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi