mathellfire Napisano 26 Czerwca 2017 Napisano 26 Czerwca 2017 Na sprzedaż po ramie i kołach idzie też nowy amorek Fox 32 Float SC Performance. Amortyzator zdjęty z nowego roweru Stevens Senora rocznik 2017. Rower z przebiegiem 200 metrów (do końca ulicy i z powrotem - nie mogłem sobie odmówić przetestowania ;-) ). Dołączam oczywiście zdjęcia, żeby każdy widział, że to nówka. Skok: 100mm, Standardowy taper 1 1/8 - 1 1/2. Oczywiście blokada skoku na manetce w zestawie (żółta osłona przewodu w kolorystyce roweru tak jak na zdjęciach). Generalnie wszystko tak jak przy nowym. W Polsce najtaniej znalazłem go tutaj: Link 1 - 3419zł Za granicą: Link 2 - 799 euro Link 3 - 559 funtów W związku z tym oferuję go za równe 2000zł. Widziałem, że ktoś sprzedał z demontażu z roweru testowego za 2200zł. Cena okazyjna oczywiście dla osoby, która wie czego chce :-) Jeśli ktoś gdzieś, włącznie z zagranicą, znajdzie taniej i będzie zainteresowany - niech pisze :-) Mogę wystawić umowę sprzedaży ze sformułowaniem, że rower nie przejechał więcej niż te 200 metrów jeśli ktoś ma obawy, żeby nie kupić używanego.
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Października 2017 Mod Team Napisano 6 Października 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.