Ciapson779 Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Witam mam problem otóż , wycieka mi olej z regulacji twardości (to jest lewa u góry taka czarna pokretka) , muszę dodać że to zaczęło cieknac jakoś od chwili gdy bawiłem się regulacjami , co to może być ? 66 rc3 2012 amortyzator to marzocchi 66 rc3 z 2012 bodajże Pozdrorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Czeka Cię serwis i wymiana uszczelnień. Jak podejrzewam - widelec nie był nigdy serwisowany ( no bo przecież to marcok a marcoka się nie nie serwisuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciapson779 Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 A jakie to uszczelki , ? Jestem w stanie to sam naprawić czy serwis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 26 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Szczerze? Lepiej oddaj do serwisu, bo jeśli nigdy nie rozbierałeś widelca, to lepiej niech zajmie się tym fachowiec niż masz narobić szkód a później zapłacić za naprawę dwa razy więcej. Skąd jesteś - może podpowiem komu to zanieść ew wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi