-
Podobna zawartość
-
[kontroler] przeróbka koga miyata tesla /batvus / sparta) na ogniwa litowo jonowe
Przez kapitan_rzbik,
- 1 odpowiedź
- 1 014 wyświetleń
-
- 12 odpowiedzi
- 1 108 wyświetleń
-
- 2 odpowiedzi
- 3 114 wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 4 344 wyświetleń
-
- 4 odpowiedzi
- 3 581 wyświetleń
-
Pytanie
Gość Marcin
Mam rowerek Batavus Fugato - a raczej taka jest rama, bo osprzęt jest Shimano i na pewno w tym modelu oryginalnie nie występował; do niedawna mieszkałem pod Warszawą i jeździłem nim po dość płaskich piaskach i leśnych ścieżkach Mazowsza; teraz mieszkam w Gdańsku i na tutejsze pagórki 3 biegi to trochę za mało
jako że jestem minimalistą i wolę rzeczy naprawiać niż wyrzucać i kupować nowe zacząłem się zastanawiać nad celowością i opłacalnością upgrade tego roweru: do zmiany napęd, hamulce (są niezbyt skuteczne klocki)
plusem jest rama i kierownica, którą bardzo lubię (mam wadę kręgosłupa i nie lubię kierownic prostych, bardziej odpowiada mi wygięta typu miejskiego)
a jeśli jednak kupić "nowy" rower to jaki możecie polecić ? albo jakiś sklep z używanymi w Trójmieście ? rower do jazdy po ścieżkach rowerowych i lesie, ale bez jakichś szczególnych wyczynów
zdjęcia roweru: tutaj
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.