empe79 Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Jak w temacie, może ktoś ma/wie jakieś używane lub tanie nowe byle nie całkiem liche. Ważne żeby miały nisko siodełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 jakieś używane lub tanie nowe To zależy ile masz na to pieniędzy. Ważne żeby miały nisko siodełka. Jak nisko? Przede wszystkim wysokość siodełka nie determinuje czy rower pasuje do wzrostu czy nie. Może Cię zaskoczę, ale obecnie większość (o ile nie wszystkie) rowerów ma wysokość siodełka regulowaną. I możesz ustawić wyżej lub niżej. A jak nie będzie pasowało to można to ponownie zmienić. I tak wielokrotnie. A tak bardziej serio. Sprecyzuj co chciałbyś kupić (i do jakiego jeżdżenia) to postaramy się pomóc. Jestem na czasie bo ostatnio akurat 24" kupowałem synowi znajomych a chwilę wcześniej swojemu synowi, więc postaram się podzielić doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apstryk Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Mam taki rower: http://allegro.pl/rower-24-mbike-selene-i6847088554.html Siodełko na zdjęciu jest ustawione dla mojego syna, wzrost 130cm. Daj znać czy jesteś zainteresowany, a jeśli tak to czy wolisz kupić bezpośrednio czy przez allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi