sunrise Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Hej, planuję zakup sakwy rowerowej na ramę. Chcę korzystać podczas jazdy z GPS-a i mieć miejsce do schowania jakichś pierdół typu chusteczki, klucze. Znalazłam taką sakwę firmy Roswheel. Ma ktoś moze taką i moze sie wypowiedzieć ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacq Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Przez dłuższy czas używałem podobnej sakwy. Kupiłem ją właśnie z myślą o nawigacji przez telefon. Sprawdziła się jako miejsce na klucze, chusteczki, kanapkę, itp.. Niestety używanie telefonu nie było komfortowe - słaba czytelność i bardzo słaba, reakcja na dotyk. Koniec końców chusteczki i inne "pierdoły" trafiły do trójkąta, a telefon mocuję za pomocą tego: https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/torby-i-sakwy/uchwyty-i-torby-na-telefon/p,uniwersalny-uchwyt-rowerowy-do-smartfona-finn,517971.html?utm_source=email_transakcyjny&utm_medium=email&utm_campaign=zamowienie_przyjete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sunrise Napisano 24 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Dość ciekawe rozwiązanie, ale bałabym się, ze mi telefon wyleci i się potrzaska.. w takiej sakwie jest na pewno bezpieczniej no, ale z tą reakcją na dotyk to faktycznie może być ciężko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacq Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 mój note3, ma ekran 5,7" i wymiary 151,2x79,2, więc jest naprawdę duży i muszę mocno naciągnąć gumę, żeby fon wszedł. mimo to guma nie pęka, i sztywno trzyma telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Ktoś z forum polecał ten uchwyt z Ali https://pl.aliexpress.com/item/2016-Universal-Bike-Phone-Mount-Holder-360-degree-rotations-Bicycle-Motorcycle-Stand-for-Smartphone-iPhone-Samsung/32717452144.html?spm=2114.13010608.0.0.6rDkip I muszę przyznać że sprawuje się wyśmienicie. Mój Xiaomi Redmi Note 3Pro w silikonowym etui, trzyma się w tym uchwycie bardzo pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caporeira Napisano 2 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Ja używam czegoś takiego i jestem zadowolony. Chowam do tego telefon, klucze, chusteczki i pieniądze (zastanawiam się jeszcze czy nie dokupić power bank aby w razie czego doładować telefon). Dotyk działa, wiadomo że nie tak samo jak bezpośrednio. Trzeba trochę mocniej dotykać i jest całkiem ok. PS. Jak jeździcie kilka godzić w słońcu to telefony się wam nie przegrzewają ? Wydaje mi się etui chroni trochę telefon przed bezpośrednimi promieniami słońca. Fahrrad lenkertasche, Ubegood Handyhalter Fahrrad Tasche mit wasserdichte für iPhone 6s Plus/6 Plus/Samsung s7 edge andere bis zu 5,5 Zoll Smartphone https://www.amazon.de/dp/B01JFOL7RQ/ref=cm_sw_r_cp_apa_9Plwzb0Q462QF SGS7EDGE TAPATALK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 ja kupiłem miesiąc temu uchwyt podobny do tego co opisuje kolega Caporeira i sprawuje się wyśmienicie . Pełen zakres ustawień telefon trzyma sie pewnie , polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Ja niedawno kupiłem torbę marki Ibera: Przydaje mi się do nawigowania w nieznanym terenie, chociaż widoczność w słońcu kiepska. Ogólnie jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogabear Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Ja stosuje podobne rozwiązanie i wg mnie to najlepsza opcja. Jak jest dobra mocowanie to telefon nie ma prawa wypaść.Jedyny minus to to że przy upadku telefon moze bardziej oberwać, ale coś za coś Przez dłuższy czas używałem podobnej sakwy. Kupiłem ją właśnie z myślą o nawigacji przez telefon. Sprawdziła się jako miejsce na klucze, chusteczki, kanapkę, itp.. Niestety używanie telefonu nie było komfortowe - słaba czytelność i bardzo słaba, reakcja na dotyk. Koniec końców chusteczki i inne "pierdoły" trafiły do trójkąta, a telefon mocuję za pomocą tego: https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/torby-i-sakwy/uchwyty-i-torby-na-telefon/p,uniwersalny-uchwyt-rowerowy-do-smartfona-finn,517971.html?utm_source=email_transakcyjny&utm_medium=email&utm_campaign=zamowienie_przyjete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.