Slashby Napisano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 FILM NA YOUTUBE: MINUTA FILMU: 5:22 Jak sie nazywa ta blaszka, na której umieszczony jest Peg? Widzialem ogrom ludzi używającej tej konfiguracji do zakładania pegów w MTB pod Stunt, i myśle że owa konfiguracja zakładania pegów jest lepsza od zmiany piasty itd. itp. Jak nazywa sie ta blaszka, na której umieszczony jest Peg?, Gdzie można to kupić ?, Jak tam zamocować Pegi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashby Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Przypominam że mamam samozamykacz a tyle bo właśnie tam chce pegi... ogólnie to stuntuje i nie mam jeszcze pegow ale fajnie by było jakby ktoś powiedział jak to zrobić... podobno trzeba wywalić samozamykacz i w te miejsce dać wkręt (oske) na pegi... ale widziałem ze do mojej piasty nie da rady wsadzić tak szerokiej ośki wiec musze wymienić koło? Ile to ogólnie kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 A jaki to rower? Fotki? Bo chyba wyczuwam o co może chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashby Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Giant Revel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 A jaki dokładnie model? Bo tak jak się spodziewałem, jest to rower do jeżdżenia po bułki i niedzielnych przejażdżek a nie do "stuntu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashby Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Jest to wyczynowka.https://www.google.pl/search?client=ms-android-samsung&biw=360&bih=270&tbm=isch&sa=1&ei=ax9MWbbcAeiS6ASzq7CABQ&q=giant+revel+1&oq=giant+revel+1&gs_l=mobile-gws-img.3..0j0i30k1l4.16859.17418.0.17960.2.2.0.0.0.0.434.610.0j1j4-1.2.0....0...1.1.64.mobile-gws-img..0.2.608...41.qHZhTzD9QuA#imgrc=h4Yuw5MX8eDKsM: Bardziej górski... MTB... Wpisz sobie w takim razie MTB Stunt na YouTube... M.T.B -Mountain Trial Bike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Jest to wyczynowka Tu się mylisz. Pewnie bez wymiany piasty nic z tego nie będzie,ale to teoretyzowane,pegi do górala bułowozu,to poroniony pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Wiem co to jest MTB Wiem także że rower ze zdjęcia... ..."wyczynówką" nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashby Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 A mógłbym uzyskać jakies linki do tych piast pod pegi i samej ośki na którą się je nakręca? Albo wskazowki jak mam postępować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.