MaskotisPL Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Siema, mam problem z damperem kind shock 508. Ogólnie to kupiłem go razem z ramą i po paru miesiącach zaczął wypływać z niego olej później te pokrętła powoli przestawały działać a teraz nie działają pewnie przez brak oleju lub powietrza którego wypuściłem z dampera bo przypadkiem odkręciłem taką nakrętkę. Chciałbym wiedzieć czy da się ten damper jakoś reanimować ? dodać tego powietrza lub napełnić olejem ? ogólnie chcę aby te pokrętła działały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Najlepiej to poszukaj czegoś na wymianę, bo Kindshocki to padła straszne. Nie opłaca się tego reanimować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaskotisPL Napisano 24 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 a czy samemu można coś zrobić ? chciałbym aby te regulacje działały, nie wiem na jakiej zasadzie one działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.