balmora Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Mam okazję aby kupić ten rower za 2300 zł, czy znajdę w tej półce cenowej lepszy model? https://www.stevensbikes.de/2016/index.php?bik_id=97&cou=DK&lang=en_US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 W polsce chyba marka malo znana, niewielu jest posiadaczy i entuzjastów. Ja tam sobie cenie mam dwa Stevensy ;-) i o malo kiedys nie kupilem jeszcze dwóch min 6x lite. Co do samego 5x, pytanie czy piszesz o rowerze nowym czy uzywanym ? bo jesli uzywka, to drogo Jesli nowy, to ... hmm rower nie jest zly. za wyjatkiem pewnie hamulców, nie mialem tych tektro ale ... wole sie od tektro trzymac z daleka. ;-) REszta fantów wydaje sie byc akceptowalna, nawet to siodło Havoc jest bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi