profanator Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Witam serdecznie. Wpadł mi w ręce Fox 32 fit rlc o skoku 120mm. Do mojej ramy nie podejdzie bo rura sterowa ma 16.5 cm. Polecicie jakąś ramę moze byc używana lub nowa. Cena do 1000 zł. Mam 182 cm wzrostu. Rower ma byc przeznaczony tylko i wyłącznie do jazdy w terenie lasy ,zjazdy. Nie bede nim jeździł na codzień. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Nie bede nim jeździł na codzień. Jak ktoś ci zaproponuje coś ze złym rozmiarem koła, albo kształtem główki sterów to na pewno. Akurat producent widelca to najmniej istotny parametr przy doborze ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Możesz zawsze wymienić rurę sterową, po sztukę to ok 300 zł, pytaj kolegi z forum @activia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Nie prościej po prostu wymienić sterówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profanator Napisano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Niby prosciej zmienić sterowke ale ja mam zamiar poskładać rower. Obiecałem synowi ze poskladam. Znalazłem na olx rame kona operator full bez dampera w stanie idealnym ( chyba ). Trochę duzo bo 1300 zł ale na tej bazie juz mozna cos posklejać. Mialem zamiar kupic jakis dwupolkowy amor ale wtedy miałem okazje kupić tego foxa. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Panie, kona operator to jest pod dwupółki 200mm/jednopółki 180mm, to zupełnie co innego niż lajtowy amor do xc jakim jest fox 32. Ja do tego amora widze jakąś rame pokroju full 100mm/ht do cross country. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profanator Napisano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Ramę juz upatrzylem. Kona Hoss 16 cali. Bedzie chyba idealna musze jeszcze zapytac sprzedającego jaka jest długość glowki. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi