amangaj Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Witam Poszukuję amortyzatora rowerowego przedniego 12 calowego. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę kupić taki amortyzator, lub wskazać firmę która mi go wykona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 20 calowy to jeszcze idzie znaleźć, natomiast 12" to watpie że gdziekolwiek dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amangaj Napisano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 a może jest jakaś firma, która wykona dla mnie taki amortyzator, słyszałeś coś może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 A jest jakiś sens wsadzania amortyzatora do takiego koła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.