mmarek02 Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Witam. Gdy chcę korzystać z aplikacji na telefonie Strava GPS nie może mnie znaleźć na mapie i w tym właśnie jest problem. Jak to naprawić? Pomocy bo tak się stało niedawno...wcześniej mnie normalnie wyszukiwało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 GPS w telefonie włączony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Zresetuj telefon. Ja mam cały czas włączona lokalizację a endomondo czasem nie liczy kilometrów. Po resecie telefonu wszystko działa. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarek02 Napisano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Hehh, tel restartowałem pare dni temu :/ to raczej oczywiste ze gps musi byc włączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Aktualizowałeś system w telefonie? Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Powitoł U mnie od tygodnia/dwóch też problemy ze złapaniem sygnału GPS, ale nie tylko na stravie, też nawigacji mapy google. Czasem dłuuuugo szuka ale znajduje. Andek 4.4.4, nie pamiętam, żeby była jakaś aktualizacja systemu. Aktualizacje stravy i map po drodze zdaje się jakieś były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 To wina raczej telefonu a nie aplikacji. Sprawdźcie czy macie włączone wspomaganie przez sieci komórkowe, to przyspiesza szukanie. Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Ja mam jakiś problem sprzętowy z modułem GPS w Samsung S3. Restart telefonu nie działa, pomaga jedynie wyjęcie i włożenie baterii. Coś musi być grubo na rzeczy, ale problem nie powtarza się zbyt często, więc jestem w stanie z tym żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 U mnie w samsungu galaxy core prime lte licznik baterii oszukuje Nieraz potrafi nawet przy 40% się wyłączyć a po włączeniu ma np. 30% , albo jak wyłączy przy 30 to po włączeniu ma z 5% Jak nie ładuje do pełna to pokazuje normalnie. Miałem oddać na gwarancję , ale mi się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Pewnie bateria do wymiany Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Możliwe , ale generalnie tak jak pisałem - szkoda mi czasu na gwarancję a zakup oryginalnej baterii to ciężki temat w dzisiejszych czasach Chociaż i tak od początku trzyma za krótko jak na moje potrzeby i chciałem kupić drugą na zapas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarek02 Napisano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Ja chyba oddam telefon na gwarancję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Mam kłopot. Przy próbie ściągniecia apki ze sklepu google pojawia sie komunikat - "Twoje urządzenie nie jest zgodne z ta wersją " Telefon Sony xperia L ,wersja androida 4.2.2. Co dalej z tym zrobić? Zmienić telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.