Mariuszf30 Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Witam Mam do sprzedania koła DT Swiss model M1900 Spline 29 2016 pochodzą z mojego roweru kupionego w czerwcu 2016 - YT Jeffsy używane do pażdziernika 2016 , zmienione na nowe składane na zamówienie przód to wersja 15x100 tył 12x148 ( boost) stan bardzo dobry , jakieś drobne ryski się pewnie znajdą , od nowości były zalane mlekiem ( TR) , uszczelniały się świetnie szerokość wewn 22,5 mm cena 650 zł za komplet Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariuszf30 Napisano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Dodaję jeszcze fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Jak się zastanowisz daj znać. Ach dopiero zobaczyłem że mocowanie tarczy na 6 śrub, więc rezygnuję z propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariuszf30 Napisano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 SPrzedane temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.