Wilku89 Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Jak w temacie. Jedyne rozwiazanie to po prostu ja wymienic? I wtedy trzeba centrowac od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 idz to serwisu a tak calkiem na serio, to powinienes ją wymienić, a potem naciagnac. Czy kolo bedzie wymagac centrowania ? nie wiem, może być że nie. Ale dowiesz sie jak załozysz i naciagniesz nową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2006 tego nie umiem robic i jestem zmuszony skoczyc do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 hm... fajna sprawa:) zapytać co zrobić z tym a później i tak pójść do serwisu:) peace:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2006 zle mnie zrozumiales biera, chce wiedziec, ile kosztuje szprycha i czy trzeba centrowac kolo po jej wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melon Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 zależy jaka to szprycha. A ciekawostka. Mam crosslandy. Skrzywiłem trochę jedną szprychę z tyłu. A obręcz nic. Idealna. W serwisie (a to serwis zaprzyjaźniony) powiedzieli, żeby nic nie robić No i jeżdżę i nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 pewnie ze 1.50 - 2.00 max:) jedna szprycha to nie problem - gorzej z 36 czy 72:) tylko najpierw dowiedz się co masz za szprychy i kup taką samą. A centrowanie... jeśli koło po wyrwaniu szprychy nie wymaga centrowania to po odpowiednim zamontowaniu tej, też nie powinno - tylko ostrożnie zaciągaj:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2006 nie wiem jaka mam szpryche biera :/ seryjna z kol od kelly'sa magnusa [obrecz kbix wmx] Nie moze byc zwykla szprycha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Nie moze byc zwykla szprycha? A od kiedy to mamy jakieś niezwykłe szprychy Szpryche możesz kupić za ok 0.7 zł np. Ritchman (ja na takich jeżdżę). Natomiast jeżeli chcesz zaszaleć i kupić jakieś walcowane, cieniowane itp. no to cena już zaczyna rosnąć nawet chyba do 3 zł za szprychę :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master87 Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Wilku, jeżeli i tak nie umiesz jej wymienić tylko idziesz do serwisu to po co się pytasz czy centrować, w serwisie chyba będą wiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 jeśli tylko skrzywiłeś to znaczy że ją naciągnąłeś Trzeba kółko wycentrować to znaczy tą skrzywioną szprychę poluzować Kręcisz kluczem do nypli zgodnie z kierunkiem zegara Wymienisz czprychę gdy ci strzeli, znaczy pęknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2006 no co ty amoniak, nie bede jezdzil ze skrzywiona szprychą to fakt, bicie boczne mam, wiec wymiana szprychy i centrowanie kolka eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 krzywa szprycha mi nie przeszkadza natomiast bicie koła tak Jak już koniecznie chcesz tą szprychę wymienić zdejmujesz oponę, dętkę i opaskę następnie wykręcasz sprychę następnie wkręcasz nową nypla wymieniać nie musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2006 a jak sprawa naciagania szprychy wyglada? a i centrowac to zbyt nie umiem, centrownicy w serwisie nie mają, jedynie klucz, ale ja sie za to nie biore, bo mi jajko z kola wyjdzie znajac moje umiejetnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Wilku zanieś do serwisu, bo znowu powstanie wątek na 10 stron Naciąganie szprychy polega na kręceniu nyplem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 wlasnie - szukanie problemow gdzie ich nie ma. a najbardziej rozwalajace jest pytanie: a ile kosztuje szprycha? ja gdybym mial czekac na odpowiedz na forum to po prostu pojechalbym do sklepu i dowiedzial sie wszystkiego w ciagu pieciu minut. a moj problem dodatkowo ktos bezposrednio by obejrzal. TYM BARDZIEJ ze sam nie potrafisz tego zrobic wiec to teoretyczne gdybanie ktore i tak zaprowadzi cie do sklepu.... no ale sa rozne zboczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2006 no jutro jade do serwisu, wroce i napisze, co i jak z ta szprycha. Ok dzieki wam za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaPut Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Madra decyzja . Powiedz na jaką wymieniłeś. (nie chcę nikogo obrażać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2006 nie czaje cie paput... Sam nie wymienie, bo nie umiem, to nie mam innej mozliwosci, jak serwis, koniec kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 WoW!!! Kolejny niesamowity temat założony przez Wilka.....tylko tak szczerze to odpowiedz mi Wilku... Po kiego ##### zakładasz taki temat i inne o podobnej tematyce skoro praktycznie niczego nie potrafisz naprawić w rowerze...i jeszcze te pytania o cene szprychy . Jest takie coś jak www.google.pl i zajrzyj tam od czasu do czasu..i sam się przekonasz że zajmie Ci to znacznie mniej czasu niż pisanie takiech tematów i czekanie na odpowiedzi ...no i zaoszczedzisz sobie wielu nieprzyjemnych wyowiedzi ze strony innych użytkowników forum. I odpisując nie mów że to ja jestem upierdliwy albo coś w tym stylu... ..bo nie ma nikogo w świecie kto by Cie przegonił w upierdliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaPut Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 nie czaje cie paput... Sam nie wymienie, bo nie umiem, to nie mam innej mozliwosci, jak serwis, koniec kropka. Ale pogmatwałem. Chodziło o to jaką ci tam wmontują/wkręcą/wepchną (niepotrzebne skreślić) szprychę. Firma, model, kolr, cieniowanie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie P.S Dzięki takim tematom Wilka to forum ma klimat GZA, on nam poprostu bardziej ufa niż jakiemuś Google Mi się bardzo twoje tematy Wilku podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 nie zdziwie sie jesli ktoregos dnia przeczytam temat: [włoski] na oponie - nowej - czy golić? a w temacie: własnie zastanawiam sie czy trzeba przystrzyc włoski na nowej oponie bo przeciez to dociąza rower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 tobo, golić, zawsze to parę setnych grama mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Kto wie, może się uzbiera więcej niż po zakrętkach na wentylki A tak poważnie to dajmy już spokój a wilku tobie polecam pisać temat zawsze na drugi dzień a nie zaraz po ujrzeniu usterki na gorąco, poważnie Może będziesz już wtedy zadawał mądrzejsze pytania, a może i tematy niektóre okażą się niepotrzebne? Bo tak na gorąco to wiem po sobie że się czasem pierdoły gada/ pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2006 i dobrze mi ztym, tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.