Skocz do zawartości

[szprychy] Skrzywilem szpryche :/

Wilku89

Rekomendowane odpowiedzi

pewnie ze 1.50 - 2.00 max:) jedna szprycha to nie problem - gorzej z 36 czy 72:) tylko najpierw dowiedz się co masz za szprychy i kup taką samą. A centrowanie... jeśli koło po wyrwaniu szprychy nie wymaga centrowania to po odpowiednim zamontowaniu tej, też nie powinno - tylko ostrożnie zaciągaj:P

• Mod Team
Nie moze byc zwykla szprycha?

A od kiedy to mamy jakieś niezwykłe szprychy :P Szpryche możesz kupić za ok 0.7 zł np. Ritchman (ja na takich jeżdżę). Natomiast jeżeli chcesz zaszaleć i kupić jakieś walcowane, cieniowane itp. :P no to cena już zaczyna rosnąć nawet chyba do 3 zł za szprychę :034:

wlasnie - szukanie problemow gdzie ich nie ma.

a najbardziej rozwalajace jest pytanie: a ile kosztuje szprycha? ;)

ja gdybym mial czekac na odpowiedz na forum to po prostu pojechalbym do sklepu i dowiedzial sie wszystkiego w ciagu pieciu minut. a moj problem dodatkowo ktos bezposrednio by obejrzal. TYM BARDZIEJ ze sam nie potrafisz tego zrobic wiec to teoretyczne gdybanie ktore i tak zaprowadzi cie do sklepu....

no ale sa rozne zboczenia. :D

WoW!!! Kolejny niesamowity temat założony przez Wilka.....tylko tak szczerze to odpowiedz mi Wilku... Po kiego ##### zakładasz taki temat i inne o podobnej tematyce skoro praktycznie niczego nie potrafisz naprawić w rowerze...i jeszcze te pytania o cene szprychy :) . Jest takie coś jak www.google.pl i zajrzyj tam od czasu do czasu..i sam się przekonasz że zajmie Ci to znacznie mniej czasu niż pisanie takiech tematów i czekanie na odpowiedzi :) ...no i zaoszczedzisz sobie wielu nieprzyjemnych wyowiedzi ze strony innych użytkowników forum.

I odpisując nie mów że to ja jestem upierdliwy albo coś w tym stylu... :) ..bo nie ma nikogo w świecie kto by Cie przegonił w upierdliwości :):)

nie czaje cie paput... Sam nie wymienie, bo nie umiem, to nie mam innej mozliwosci, jak serwis, koniec kropka.

:) Ale pogmatwałem. Chodziło o to jaką ci tam wmontują/wkręcą/wepchną (niepotrzebne skreślić) szprychę.

Firma, model, kolr, cieniowanie.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

P.S Dzięki takim tematom Wilka to forum ma klimat :)

GZA, on nam poprostu bardziej ufa niż jakiemuś Google :)

Mi się bardzo twoje tematy Wilku podobają :)

Kto wie, może się uzbiera więcej niż po zakrętkach na wentylki :P A tak poważnie to dajmy już spokój a wilku tobie polecam pisać temat zawsze na drugi dzień a nie zaraz po ujrzeniu usterki na gorąco, poważnie :) Może będziesz już wtedy zadawał mądrzejsze pytania, a może i tematy niektóre okażą się niepotrzebne? Bo tak na gorąco to wiem po sobie że się czasem pierdoły gada/ pisze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...