Mod Team mrmorty Napisano 17 Czerwca 2017 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2017 a bardzo Ci się spieszy z tematem? Mój będzie do wzięcia mniej więcej w połowie lipca.Interesuje Cię cały rower czy np frameset plus dodatki typu kiera, stery, tylne koło, korba z suportem itd?
Slawco Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Napisano 17 Czerwca 2017 Cały rower. Pasuje mi kupić do końca czerwca bo na początku lipca jedziemy na większe hopki. A Skąd jesteś? a bardzo Ci się spieszy z tematem? Mój będzie do wzięcia mniej więcej w połowie lipca. Interesuje Cię cały rower czy np frameset plus dodatki typu kiera, stery, tylne koło, korba z suportem itd? Nie dasz rady wcześniej ?
Mod Team mrmorty Napisano 17 Czerwca 2017 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2017 to po temacie bo:-rower został w górach u rodziców; -do rodziców jadę ok 7 lipca; -wymontowuję przedni amortyzator, hamulce oraz bloki i przednie koło.
Slawco Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Napisano 18 Czerwca 2017 (edytowane) to po temacie bo: -rower został w górach u rodziców; -do rodziców jadę ok 7 lipca; -wymontowuję przedni amortyzator, hamulce oraz bloki i przednie koło. Z czsem to bym doczekał Ale z tego co czytam to sprzedaje pan na czesci? Edytowane 18 Czerwca 2017 przez Slawco
Tomek21001 Napisano 18 Czerwca 2017 Napisano 18 Czerwca 2017 Sign stoi w jednym ze sklepów w okolicach Szczecina, M-ka, NOWY ! - tylko cena jeśli dobrze pamiętam kolekcjonerska. Ale - może im się znudził,parę lat minęło.
Slawco Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Napisano 18 Czerwca 2017 To trochę za daleko interesuje mnie odległość od Rzeszowa ok.50 km Max a kwota jaką mam do dyspozycji to 1500 zł potrzebuje tego typu roweru jak najszybciej bo min Stary Kross sign tylko że sztywną rama rozwałił się po zdezeniu z drzewem .
Rekomendowane odpowiedzi