Slawco Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Poszukuje roweru Kross sign fr1 lub 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 17 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 a bardzo Ci się spieszy z tematem? Mój będzie do wzięcia mniej więcej w połowie lipca.Interesuje Cię cały rower czy np frameset plus dodatki typu kiera, stery, tylne koło, korba z suportem itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawco Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Cały rower. Pasuje mi kupić do końca czerwca bo na początku lipca jedziemy na większe hopki. A Skąd jesteś? a bardzo Ci się spieszy z tematem? Mój będzie do wzięcia mniej więcej w połowie lipca. Interesuje Cię cały rower czy np frameset plus dodatki typu kiera, stery, tylne koło, korba z suportem itd? Nie dasz rady wcześniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 17 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 to po temacie bo:-rower został w górach u rodziców; -do rodziców jadę ok 7 lipca; -wymontowuję przedni amortyzator, hamulce oraz bloki i przednie koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawco Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 (edytowane) to po temacie bo: -rower został w górach u rodziców; -do rodziców jadę ok 7 lipca; -wymontowuję przedni amortyzator, hamulce oraz bloki i przednie koło. Z czsem to bym doczekał Ale z tego co czytam to sprzedaje pan na czesci? Edytowane 18 Czerwca 2017 przez Slawco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Sign stoi w jednym ze sklepów w okolicach Szczecina, M-ka, NOWY ! - tylko cena jeśli dobrze pamiętam kolekcjonerska. Ale - może im się znudził,parę lat minęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawco Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 To trochę za daleko interesuje mnie odległość od Rzeszowa ok.50 km Max a kwota jaką mam do dyspozycji to 1500 zł potrzebuje tego typu roweru jak najszybciej bo min Stary Kross sign tylko że sztywną rama rozwałił się po zdezeniu z drzewem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi