Kaczorak Napisano 17 Czerwca 2017 Napisano 17 Czerwca 2017 Witam na sell leci mój ukochany nerwus gdyż apetyt mój rośnie i mam chrapkę na enduro. Canyonik to rowerek trailowy dobrze se radzi w każdym terenie. Wyposażony w napęd 1 x 10 XTR z korbą XT. Przednia zębatka to owalne 32t od Banless i wózek na tylną przerzutkę OnUp Components żeby lepiej ogarniać dużą tylną zębatkę 42 która także jest marki OnUp Components. Obecnie ujeżdżam go na RS Revelation RL ze 150 skoku. Heble to mieszanka klamek XT m8000 z zaciskiem XTR m987 - żyletki, które zatrzymają w każdych warunkach. Nowa piasta od rodzimego dartmoora z przodu Revolt Pro na qr 15 a tył to Vee-One na obręczach Mavic XM 319. Sztyca regulowana RS Reverb 125 mm skoku. Pełna specyfikacja i zdjęcia (jeszcze na Rebie) do wglądu w moim garażu : https://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/6512-canyon-nerve-xc/?tab=1 Cena startowa to myślę że 5500 do negocjacji (jestem bardzo elastyczny) PS. Zdjęcia z Revelationem wylądują jutro
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Lipca 2017 Mod Team Napisano 23 Lipca 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.