Road_King Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Witam, próbuje kupić lampke na kierownice 31,8 , ale jakiś lichy wybór , czy oprócz Cat Eye`a HL-EL400 może ktoś polecić coś innego? szukam lampki, która nie tylko świeci, ale i oświetla drogę, las itd., miałem na oku kellys`a, ale pomimo zapewnień sprzedawcy okazuje się, że nie obejmuje takiej kiery, help!!!, bo jak mnie gliny dorwą bez lampki to marny mój los
DuzyMarek Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Sigma Sport Cubelight/Ellipsoid ma mocowanie na zatrzask na kiere o średnicy 22-32 mm
axolotl Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Z czystym sumieniem moge polecic Ci te lampke : http://www.mc-scatter.com/catalog/product_...6d7daed49acf665 Jestem z niej bardzo zadowolony.Swietnie swieci, mocne swiatlo. Pozdro @ll ps. dlugo szukalem lampki ktora spelni moje oczekiwania.. nie zaluje zakupu.
Road_King Napisano 8 Października 2006 Autor Napisano 8 Października 2006 Sigma Cubelight nie obejmuje takiej szerokosci niestety.
Road_King Napisano 10 Października 2006 Autor Napisano 10 Października 2006 Kurcze czyżby nikt nie miał kierownicy 31,8 ?
krawiec91 Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 Ja mam jakąś lampkę Kellys'a, ktora pasuje na 25,4 po założeniu dwóch dosyć grubych podkładek gumowych i ściśnięciu na maxa, więc na 31,8 też powinna być ok. Ale najlepiej pojedź do jakiegoś sklepu i sprawdź
Road_King Napisano 10 Października 2006 Autor Napisano 10 Października 2006 Ja mam jakąś lampkę Kellys'a, ktora pasuje na 25,4 po założeniu dwóch dosyć grubych podkładek gumowych i ściśnięciu na maxa, więc na 31,8 też powinna być ok. Ale najlepiej pojedź do jakiegoś sklepu i sprawdź No byłem w kilku sklepach w Katowicach i niestety lipa a podobno jest kapitalizm i wszystkiego w bród
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.