Road_King Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witam, próbuje kupić lampke na kierownice 31,8 , ale jakiś lichy wybór , czy oprócz Cat Eye`a HL-EL400 może ktoś polecić coś innego? szukam lampki, która nie tylko świeci, ale i oświetla drogę, las itd., miałem na oku kellys`a, ale pomimo zapewnień sprzedawcy okazuje się, że nie obejmuje takiej kiery, help!!!, bo jak mnie gliny dorwą bez lampki to marny mój los Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Sigma Sport Cubelight/Ellipsoid ma mocowanie na zatrzask na kiere o średnicy 22-32 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axolotl Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Z czystym sumieniem moge polecic Ci te lampke : http://www.mc-scatter.com/catalog/product_...6d7daed49acf665 Jestem z niej bardzo zadowolony.Swietnie swieci, mocne swiatlo. Pozdro @ll ps. dlugo szukalem lampki ktora spelni moje oczekiwania.. nie zaluje zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Road_King Napisano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Sigma Cubelight nie obejmuje takiej szerokosci niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Road_King Napisano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Kurcze czyżby nikt nie miał kierownicy 31,8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ja mam jakąś lampkę Kellys'a, ktora pasuje na 25,4 po założeniu dwóch dosyć grubych podkładek gumowych i ściśnięciu na maxa, więc na 31,8 też powinna być ok. Ale najlepiej pojedź do jakiegoś sklepu i sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Road_King Napisano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ja mam jakąś lampkę Kellys'a, ktora pasuje na 25,4 po założeniu dwóch dosyć grubych podkładek gumowych i ściśnięciu na maxa, więc na 31,8 też powinna być ok. Ale najlepiej pojedź do jakiegoś sklepu i sprawdź No byłem w kilku sklepach w Katowicach i niestety lipa a podobno jest kapitalizm i wszystkiego w bród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.