Gość Napisano 26 Czerwca 2017 Napisano 26 Czerwca 2017 Założyłeś temat że oś jest za krótka a nie chce Ci się nawet napisać do dystrybutora?
Myszator Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Napisano 26 Czerwca 2017 Założyłeś temat że oś jest za krótka a nie chce Ci się nawet napisać do dystrybutora? No nie chce mi się pisać. Za dużo roboty I tak by pewnie odpisali za rok. No dobra za tydzień / dwa. A tak na forum, zaraz chłopaki piszą. Ogólnie nie lubię pisaniny. Wolę zadzwonić.Pogadać jak ludzik z ludzikiem na temat rowerów. Tak jak teraz zrobiłem z Panem Jankiem ( Dartmoor ) który podał numer ( patrz wyżej post Janka )
Gość Napisano 26 Czerwca 2017 Napisano 26 Czerwca 2017 Pisałbyś maila tyle czasu ile tego posta na forum. Odpisują tego samego dnia, max następnego No i co w końcu z tą osią? Czego się dowiedziałeś? Jest ok czy za krótka?
Myszator Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Napisano 26 Czerwca 2017 No i co w końcu z tą osią? Czego się dowiedziałeś? Jest ok czy za krótka? W sumie to z Jankiem gadałem o kołach DT SWISS / DARTMOOR, ramie, a także o obręczach. O tych obręczach które się jeszcze nie pojawiły w sprzedaży... oficjalnie. Patrz film ... Dirt it More ( You Tube ) Tam Janek wspomina troszku o tych nowych obręczach do takich rowerów ... pół - plusowych 27.5x2.6 / 27.5x2.8 Na temat osi też gadałem, ale tylko chwilę. Janek mówił ( już teraz nie pamiętam ) że chyba powinno być więcej tej osi wkręconej. Ogólnie ...bardziej mnie interesowały inne tematy. Zadzwonię sobie jeszcze do Janka w sprawie tej osi.
dziksoltys Napisano 18 Lipca 2017 Napisano 18 Lipca 2017 Witam Mysza wszystkie primale plus są tak kijowo wykonane? czy akurat dana seria? Niedawno pękła mi rura podsiodłowa nad spawem w primalu 29 i właśnie poszukuje nowej ramy i chciałem kupić primal plus aby zostać przy kołach 29 no i zastanawiałem się jeszcze na danie jeszcze jednej szansy primal 29.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.