jgrabowski Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Hej, Jutro jadę do Świeradowa, a generator map OSM każe mi czekać jakieś... 13 dni. Czy ktoś posiada mapę do Garmina (Edge 520, więc dobrze byłoby gdyby obszar mieścił się w kilkudziesięciu MB) z okolicami Świeradowa i ogólnie Singletracka po Smrkiem? Będę zobowiązany. Pozdrawiam, Jakub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Te szlaki są tak dobrze oznaczone, że naprawdę gpx to przerost formy nad treścią :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobik314 Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Potwierdzam, jedynie jakbyś chciał wcześniej skończyć to może się przydać mapka. Zrób sobie screeny i miej na komórce, to wystarczy. Lub ściągnij mapę z ump.waw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jgrabowski Napisano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Ale ja nie chciałem tracków gpx, bo oznaczenia dobre, tylko mapę podkładową. Myślałem żeby szurnąć oprócz singletreka też na jakiś szlak i mogłaby się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobik314 Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Sprawdzałeś http://ump.waw.pl/wszystkie.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.