blackmx Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Z jednej strony odkeca mi sie pedal( po prostu sruba sie obluzowuje), po jakims czasie kiedy go dokrecam,sytuacja sie znow powtarza i nie wiem co jest przyczyna,suport jest jakis zwykly i tani ale kupiony niedawno,pedaly sa oryginalne od roweru Hexagon V7,co moze byc przyczyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Może przykręcasz pedały do suportu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackmx Napisano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Może przykręcasz pedały do suportu? szczerze mowiac to nie wiem bo zakladali mi to w sklepie,a jak to powinno byc zrobione prawidlowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Wydaje mi się, że pomyliły ci się pojęcia. Bo Przypadek z odkręcającymi się pedałami byłby ewenementem, zważywszy na to, że każdy ma problem żeby je odkręcić. Chyba mówisz o odkręcającej się korbie. Jeżeli to to spróbuj obwinąć śruby taśmą teflonową i zakręcić, ewentualnie kup w sklepie klej to gwintów. Zresztą co ja się tu rozpisuje wpisz sobie w szukaj. Odkręcająca się korba itp. i coś ci tam powinno znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.