Adam Mistrz Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 http://www.smog.pl/wideo/4593/renault_clio_kontra_rower/ nie moglem sie oprzec zeby tego tu nei wstawic ROWER RZĄDZI !!! :lol: :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Naprawde fajne Dzis miałem podobną sytuację na miescie ( pojechałem bocznymi drogami i spotkałem się z kolesiem, który jechał samochodem przez miasto ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 W ciagu naszego zycia,takie testy beda na pożadku dziennym,gdyż przewaga roweru nad autem powoli staje sie coraz bardziej widoczna.Juz dzis polskie duze miasta "szczyca sie duza" przepustowoscia aut na godzine czy jak kto woli na 1km.Rower to poprostu wymóg który niebawem bedzie chlebem powszednim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 widzialem kiedys test porownawczy przejazdu na trasie dh motocrossowki 125 cm i roweru dh. trasa w austrii. motocykl ktm kontra hi-tec. mistrz austrii kontra mistrz austrii. motocykl na kretych odcinkach nie mial szans. wygral ale roznica nie byla wielka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Racja to racja Rowere Rulez!!! Szybciej, sprawniej, zdrowiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 najlepszym przykladem jest to, ze jak jade do pracy na rowerze to jade tylko kilka minut dluzej niz ZTM-ami (mam 11 km) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 A ja bikiem jestem o 5 min szybciej w szkole niż bym jechał autobusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 hehe ja trasę 30 km (krotoszyn - ostrów wlkp.) kiedyś zrobiłem o 2 minuty dłużej niż autobus:) strach pomyśleć o ile szybciej szosowcy jeżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Ta sama trasa co Biera, tyle tylko, ze 18minut więcej niz pociągiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 bartek ile miałeś? ja godzina i 2 minuty. ej tak swoją drogą... panowie... zgadujemy co to za rower :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaPut Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Mi wygłądało na Reigna (z 2005 roku bo wyraźniejszy napis "Giant" a w tegorocznych zlewa się z tłem) i chyba Pike. Moje marzenie (i Rower i amor). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Giant to jest na pewno bo zawieszenie to Maestro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gravitygirl Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Świetny film....rower rulez xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuruburuman Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 nieźle wytrenowany tamten pies... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Taa, rower rulez, szkoda że testy z top gear są takie obiektywne i wcale nie pod publikę, ale nie o to przecież chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurokura Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 babcia też nieźle wytrenowana .. ;P filmik fajny chociaż w praktyce takie sytuacje są dosyć powiedzmy "Rzadkie" ja sie powtórze .. na moim pseudo składaku >rama z mtb stalowa , koła 27'' ,baranek i przełozenie nieco za małe (48x16) w szkole(katowice-gliwice) jestem od poł do godziny szybciej i to w jedną strone-co nie trudno obliczyć ze dziennie jadąc rowerem zyskuje jakieś 1,5 do 2 h! bo na rowerze jade godzine pięć , a jadac autobusem jest to czas +- 2h jeśli sobie zbuduje szosówke z prawdziwego zdarzenia to zaoszczędze jeszcze więcej a korki z miesiąca na miesiąc są coraz większe ,wiec rower to przyszłość w mieście taki mały OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Jack Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Bike Rulez. Kiedyś, kiedy jechałem autobusem i miałem podobną sytuację. Stałem na światłach a jakiś gość jechał na rowerze do XC. I był o parę metrów za autobusem po około 7 przystankach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.