beriam Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Od dwóch lat posiadam - Klik Przejechałem +- 1800km, odpukać, na razie bez kapcia. Opony zaczynają się kończyć. Jazda to 60/40- las/asfalt (tylko jak jest sucho, chyba, ze deszcz złapie) Naczytałem się wielu artykułów w sieci, ze na chwile obecna, nie wiem już prawdę powiedziawszy nic Jedni twierdza, ze dobiera się rożne opony (przód i tył), drudzy, ze wybór takich samych jest lepszy, oczywiście wszytko zależny od preferencji terenowych użytkownika roweru. Nie ukrywam, ze to dla mnie dziewiczy temat, co polecicie, nie ukrywam, ze dodatkowe zabezpieczenie przed przebiciem byłoby dodatkowym atutem przy wyborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beriam Napisano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Biorąc pod uwagę zainteresowanie postem pozwolę sobie napisać post pod postem. http://www.rubenacycle.co.uk/shop/MTB--Cross/CHEETAH.5636857.shop - Czy miał ktoś z was do czynienia z tymi gumami ? Ewentualnie jaka opona continental pod warunki o których pisałem wcześniej - Continental Race King ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.