natsky Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Cześć Zakupiłem niedawno tytułową navi i powoli zaczyna denerwować mnie mała ilość szczegółów na mapach. Coraz częściej jeżdżę w nieznane. Pakuję rower w auto i jadę poznawać nowe tereny na moim mtb'ku. Wcześniej rozrysowuję sobie daną trasę, wklejam ją do nawigacji i... tu zaczynają się schody. Niestety nie są na niej pokazywane nazwy miejscowości, nazwy jezior i tym podobne rzeczy, które o niebo bardziej pozwalałyby się orientować w terenie. Widzę jedynie drogi (mniejsze i te większe), tereny leśne, jeziorka czy rzeki. Czy jest możliwość wgrania bardziej szczegółowych map? Czy to po prostu wada sprzętu nie do zmodyfikowania? Z góry dzięki. Pozdrawiam, Błażej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crixu Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Cześć, Hmm nie wiem jak w 200 ponieważ ja mam wersje 205 ale w mojej normalnie widać nazwy ulic, miejscowości itp (jedynie brak nazw zbiorników wodnych). Ulice widać normalnie, aby zobaczyć nazwę miejscowości wystarczy kliknąć na "-" aby powiększyć zasięg na ekranie i wtedy widać miejscowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.