Kain Napisano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Najciekawsze jest to, że ten rozcięty element wcześniej w ogóle nie był zamontowany tylko wisiał na moście. Nie jest połamany i jest dość elastyczny. Kapa w sensie ten kapsel co na samej górze się przykręca? To mam dwa takie teraz już w sumie heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Nie, to o czym piszesz to Top Cap. Kapa to to co jest pod mostkiem i zakrywa łożysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Kurde to musiało być coś takiego. Tak mi się wydawało, że coś brakuje.. no nic szukam w tym bajzlu. Znalazłem zdjęcie jak to wcześniej wyglądało. https://zapodaj.net/683436ab319a9.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 No to tak złóż, chociaż dziwnie to wygląda. Mierzyłeś na 100% dobrze rurę sterową? Na pewno masz 1 i 1/8 cala a nie 1 cal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 15 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 No jeśli bym miał 1cal to chyba 1 1/8 by nawet nie weszło w ramę. No wiem, że dziwnie. Na tym zdjeciu też nie widzę jak mogła ta kapa wyglądać.. Rura jest identyczna w długości i szerokości, a tak coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Bieżnię z widelca przełożyłeś tak jak pisałem? Ściskasz całość Top Capem? Top Cap nie opiera się o brzeg rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 15 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Nie miałem już siły myśleć to uciąłem kawałek rury i chyba będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Radykalne posunięcie, trzeba było poczytać na jakiej zasadzie to działa a nie przycinać na ślepo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 15 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Tymczasowe posunięcie jak przyjdą $$ to wymienie stery z miskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 No i to tymczasowe szlag trafił szybciej niż się spodziewałem. Szyszka jakimś cudem pękła.. Mogę prosić o polecenie kompletu sterów, które będą bez problemu pasować i nie będą kosztować małej fortuny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Czy stery NECO H738 z igielkowym łożyskiem będą dobrym wyborem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi