Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Najciekawsze jest to, że ten rozcięty element wcześniej w ogóle nie był zamontowany tylko wisiał na moście. Nie jest połamany i jest dość elastyczny. Kapa w sensie ten kapsel co na samej górze się przykręca? To mam dwa takie teraz już w sumie heh.

Napisano

Nie, to o czym piszesz to Top Cap. Kapa to to co jest pod mostkiem i zakrywa łożysko.

Napisano

No to tak złóż, chociaż dziwnie to wygląda.

Mierzyłeś na 100% dobrze rurę sterową? Na pewno masz 1 i 1/8 cala a nie 1 cal ?

Napisano

No jeśli bym miał 1cal to chyba 1 1/8 by nawet nie weszło w ramę. No wiem, że dziwnie. Na tym zdjeciu też nie widzę jak mogła ta kapa wyglądać..

Rura jest identyczna w długości i szerokości, a tak coś jest nie tak

Napisano

Bieżnię z widelca przełożyłeś tak jak pisałem? Ściskasz całość Top Capem? Top Cap nie opiera się o brzeg rury?

Napisano

Radykalne posunięcie, trzeba było poczytać na jakiej zasadzie to działa a nie przycinać na ślepo  :thumbsup:

Napisano

No i to tymczasowe szlag trafił szybciej niż się spodziewałem. Szyszka jakimś cudem pękła.. Mogę prosić o polecenie kompletu sterów, które będą bez problemu pasować i nie będą kosztować małej fortuny?

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.