Skocz do zawartości

[Rower] szosowy Corratec CCT Team, rozmiar 54M), carbon, Tiagra 4700, osprzęt nowy

lukeuszlfc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprzedam rower szosowy Corratec CCT Team, na ramie i widelcu carbonowym, w rozmiarze M(54) z rocznika 2016. Poniżej podaję specyfikację sprzętu, wszystko poza ramą, widelcem i sztycą w rowerze jest NOWE. Osprzęt został przekręcony w serwisie z innego roweru, który kupiłem. Rama jest w stanie idealnym, jak nowa, przejechałem na niej 2500km. Linki i pancerze także założone nowe. Waga roweru tak jak na fotce to 7,8kg. Nowa wersja Tiagry 4700 działa jak 105 i Ultegra. Wszystko płynnie. 

Cena: 4200zł do negocjacji

Wyposażenie:

Rama: Corratec CCT Team Full Carbon, rozmiar M, 54cm
Widelec: Corratec CCT Team Full Carbon
Stery: FSA
Sztyca: Force Carbon 31.6mm
Koła: Fulcrum CEX 7.0
Opony: Schwalbe Lugano 25mm
Siodło: Fizik Arione
Klamkomanetki: Tiagra 4700
Korba: Tiagra 4700, 50/34t, 172.5mm
Przerzutka przednia: Ultegra 6800
Przerzutka tył: Tiagra 4700
Hamulce: Tiagra 4700
Mostek: Concept CPX, 100mm (obecnie zamontowany) - możliwość wyboru 90mm lub 110mm.
Kierownica: FSA Compact, 42cm C-C
Dorzucam: koszyki na bidon: Kellys i licznik bezprzewodowy Krossa

Zapraszam z pytaniami i propozycjami na priv. Więcej zdjęć mogę podesłać na maila.

https://www.olx.pl/oferta/szosa-corratec-cct-team-carbon-rocznik-2016-roz-m54-osprzet-nowy-CID767-IDmjESu.html

• 3 lata później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...