zmudda Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 witam mam amortyzator sr suntour duro i szukam do niego adaotera pod tarcze 180 i nie wiem czy ma to być IS/PM czy PM/IS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 A nie pm-pm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Pm-pm 180 ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmudda Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 no nie moze być bo dziurki są prostopadle do koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Daj zdjęcie. Z tego co wiem to duro ma w standardzie mocowanie pm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmudda Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 To musisz mieć adapter is-pm 180 na przód. Pierwszy raz widzę duro na is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Pierwszy raz widzę duro na is Toż to poczciwe pierwsze Duro jest. Miałem taki @zmudda, kropki, przecinki i duże litery są po to by ich używać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Oj to mój błąd, wlazłem na internety, wpisałem suntour duro a tam każdy (co najmniej 5) na pm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi