obe1978 Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 witam, krótkie pytanko wymieniłem sobie kierownicę na zakrzywioną (rogi), kierownica miała w zestawie około 25-30cm nakładki gąbkowe na każdy "róg", niestety ta gąbka jest dla mnie za cienka, niewygodna, chciałbym ją pogrubić.... czy jest możliwość np. nawinięcia na obecną gąbkę takiej owijki jak się stosuje w kolarkach? robił ktoś tak już? ma szansę to się utrzymać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Jeśli ta gąbka jest porowata i miękka, to nie wróżę sukcesu. Owijka musi być dobrze naciągnięta żeby trzymała. Jak już, to zrywaj tą gabkę i daj coś innego, np. owijkę na dwie warstwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Owijka polecam albo korek albo evo pianka, mało ci wyjdzie w sumie. albo jak się tego boisz zrobić to piankowe- silikonowe chwyty. Accenta sobie chwalę, bez problemu montaż, można docinać. tansze velo są jescze lub pianki boplight. Na końce wbijasz od nich zatyczki i dobrze trzymają. Jak chcesz nawijać owijkę na rogi to licz się z tym że mususz zakleić taśmą końce. Srednio to skuteczne- tam ręka się ślizga(mam tak na spinningu zrobione z korkowej owijki i sporo dłuższe sa od 'rogów' ale jak chwytam za końcówki to taśma mnie wkurza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.