Gość Roman Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Czesc. Co sadzicie o rowerze b"twin riverside 120? Czy to nie jest lepsza opcja w stosunku do np. Lazaro v1. Btwin jest juz chyba na kasecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Masz rację - B'Twin jest rzeczywiście na kasecie i to moim zdaniem lepsza opcja od Lazaro. Tym bardziej, że kupisz stacjonarnie i gwarancja jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mambaout Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Swoją drogą strasznie ciężki jak na rower bez amora, widać stalowa rama jest naprawdę gruba i wytrzymała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Dzięki za odpowiedź. To że jest stalowy to mi nie przeszkadza, ważę 100kg. Ma kasetę,co jest na plus _ swoją drogą ten microshift to jaki odpowiednik shimano,altus? Bardziej martwią mnie koła i piasty. Obręcze są zwykłe chyba, niby rower ma być do turlania z dziećmi po kostce brukowej ale boję się o trwałość kół,piast. Z drugiej strony nie chcę wydawać 2k na rower do weekendowych przejażdzek. Ciężko kupić prosty,mocny rower za rozsądne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Roman
Czesc. Co sadzicie o rowerze b"twin riverside 120? Czy to nie jest lepsza opcja w stosunku do np. Lazaro v1. Btwin jest juz chyba na kasecie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.