Roballinho Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 20 godzin temu, RafalxM napisał: rower usiadł teraz na stalowym widle noname za 50zeta Gdzie takie dają, bo potrzebuję tymczasowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 15 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Roballinho napisał: Gdzie takie dają, bo potrzebuję tymczasowo? @Roballinho od tego sprzedawcy kupowałem , widać ma tego więcej : http://allegro.pl/nowy-widelec-pod-28-trekking-tarcze-1-1-8-i7036628213.html zwróć tylko uwagę na to że to ścierwo jest gwintowane na górze to raz, a dwa że jest pomalowane na całej długości rury sterowej milimetrową warstwą farby - pocieszające że świeżą, łatwo schodzi - to tak w kwestii puszczenia widła przez miski sterowe Edytowane 15 Grudnia 2017 przez RafalxM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 15 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 @rambolbambol dziękuję za słowa uznania, mi tez zaczyna się podobać, niewiele już zostało do poprawy poza tym to Ty mi podlinkowałeś tego widła, bo ja go przeoczyłem za pierwszym razem, także jeszcze raz dzięki, z hebli dzisiaj właśnie siadł zacisk bb7 road , także może będzie toto nawet hamować @malutki na szerszy przód to wolę receptę w postaci czegoś w rodzaju Cromoto , coś co przyjmie 27.5+ czy 29+ bo żeby zmieniać wideł dla szerszej opony i zostać przy 26" to dla mnie bez sensu , przód za nisko jak dla mnie. z tyłu myślałem o adapterze pod tarcze, ale dochodzę do wniosku że to nie ma sensu, lutować tej ramy nie będę, a obecne z tyłu Cani blokuje koło z powodzeniem. pewnie wrócę do tematu jak mi się koło rozcentruje i będzie mi szorować po klockach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi