Kiko9119 Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Witajcie. Dziś miałam nieprzyjemny wypadek, mianowicie miejsce w którym jest przerzutka zaklinowała się w bramie po upadnięciu roweru. Gdy udało mi się ''uratować'' rower zauważyłam że ten biały kabelek (Rower Romet Panda Lux 24 pomarańczowy) prowadzący do hamulca jest zepsuty, gdy chce go wcisnąć na miejsce on wyskakuję, a sama srebrna klamka nie jest wciśnięta do końca. Proszę o pomoc, rower na gwarancji, ale czy da się to jakoś naprawić samemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Daj foto,jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyran Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 gwarancja nic tu nie pomoże,wstaw zdjęcia jak to wygląda i może się uda zrobić samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiko9119 Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Spróbuję dodać zdjęcie jeszcze w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witboj Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Wstępnie z opisu wygląda banalnie i do zrobienia w 5 minut. Na mój gust po prosu linka nie wchodzi Ci w fajkę bo fajka zahaczyła w innym miejscu o swoje mocowanie. Pisząc o klamce to chyba miałaś na myśli, że nie jest WYCIŚNIĘTA do końca a nie wciśnięta. No nie jest bo linka jest naprężona. Tak czy inaczej ktoś ogarnięty w temacie powinien to naprawić momentalnie. W najgorszym razie do wymiany pancerz, końcówka lub fajka - koszty nie są duże. W najlepszym po prostu trzeba wiedzieć jak to z powrotem złożyć i żadne nakłady nie są wymagane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.