EwkaP Napisano 12 Czerwca 2017 Napisano 12 Czerwca 2017 Witam wszystkich, Szukam plecaka koniecznie z dobrą wentylacją. Pojemność: musi mi się zmieścić, kurtka, koszulka, jakiś niewielki ręcznik, butelka z wodą ewentualnie możliwość zamontowania bukłaka, dokumenty oraz kanapka Przeczytałam cały wątek o plecaku Deuter Race Exp Air i jest to idealne rozwiązanie dla mnie ale trochę za drogie. Po głębszym szukaniu znalazłam taki model: Deuter Rocket Exp Air http://www.explore.pl/plecak-deuter-rocket-exp-air.html, specyfikacja jest taka sama jak w tym Deuterze Race Exp Air. Ktoś ma jakieś opinie o tym plecaku bo sama zgłupiałam, plecaki wydają się takie same? Dziękuję
dran2 Napisano 12 Czerwca 2017 Napisano 12 Czerwca 2017 Nie są takie same, Rocket ma zubożony pas biodrowy, bez siatki na biodrach i gąbek nad pośladkami.
lucass3 Napisano 12 Czerwca 2017 Napisano 12 Czerwca 2017 Ten Rocket wygląda identycznie jak mój Race Exp Air ale starszy model.
EwkaP Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Napisano 12 Czerwca 2017 Faktycznie znalazłam w internecie zdjęcia i Rocket jest taki sam jak poprzednia wersja Exp Aira. lucass3 - masz porównanie z nową wersją Exp Aira? Jakieś odczucia?
makolaf Napisano 12 Czerwca 2017 Napisano 12 Czerwca 2017 Byłem w tym sklepie w sobotę i szczegółowo porównałem te dwa Deutery, nawet z obciążeniem Wybrałem Rocketa, komfort noszenia taki sam, pojemność taka sama, kieszeni tyle samo - po co przepłacać ps. jest już po kilkugodzinnym testowaniu - super sprawa ta siatka
EwkaP Napisano 14 Czerwca 2017 Autor Napisano 14 Czerwca 2017 Dziękuję za odpowiedzi Chyba powoli dojrzewam do podjęcia decyzji i zamówię sobie Rocketa. Podzielę się opinią jak tylko otrzymam paczkę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.